Dersiniz ya yolun sonuna geldim bundan sonrası yok HER ŞEY BİTTİ.

Dedikten sonra başlar bazı şeyler, sonrasını düşünmeden bir yola atlarsanız sudan çıkmış balığa dönersiniz DEREYİ GÖRMEDEN PAÇA SIVANMAAZ !

Eğer sen girdiğin işin sana hayır getirmeyeceğini düşünüyorsan ve bunu bile bile o işe giriyorsan kendi sonunu kendi elin ile hazırlamış olursun, bu yüzden başkalarına kızma hakkın yoktur. Kaç kişi görüyorum. Allah'ım adam nöbet tutarken iş başında rakı bira içer de sarhoş olursa işten kovarlar bunun başka bi açıklamsı yoktur, bu böyledir.

Sen eğer bunun için gelir evdeki eşin ve çocuğunu döversen (sözüm meclisten dışarı) AYILIK etmiş olursun, her şey bir düzen içersinde düzenlenmiş sen kuralına göre oynamazsan oyunu, seni oyundan da atarlarlar cezanı da verirler. Okeyi yeni öğrenen biri ilk oyununda okey atarak açamaz oyunu 4 sayı düşemez ya da çifte bitemez. O ilk oyunudur, sayıları yan yana dizmek var renkleri yan yana koymak var. 2 x 2=22 olmaz.

Karma karışık duygular oldu bu söylediklerim; ama ANLAYANA SİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ.
( Herşey Bitti Derken Başlar Bazı Şeyler. başlıklı yazı ismail-bedri tarafından 7/17/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu