Yine sensiz başlayan bir gün,öylesine içimdesin ki,her an, her saniye seni özlüyorum.Bir kere görmek için neler vermezdim.Sıcacık bakışını yakalamak için.Çok mu şey istiyorum..tek istediğim sevilmekti..Ne kadar inanmışım sözlerine .. Nasıl bir boşluk bu böyle ,doldurmak imkansız..Gözlerimde hep hayalin,tenimde ellerinin sıcaklığı öyle muhtacım ki sana ..Bu kadar acımasızmıydın sen ..Hoş tanıma fırsatım olmadı..Senin anlattıklarından başka ..Bende bir çocuk gibi inandım ..Hala büyümediğime şaştım..aynanın karşısına geçip haykırdım ,kocaman kadınsın kendine gel dedim..Ama söz dinlemiyor yüreğim,ortaya çıkardığın çocuk söz dinlemiyor.. Özlüyorum seni..Hem de çok..Görmek istiyorum uzaktan da olsa..ve bazen görüyorum bir yabancı gibisin sanki hiç dokunmadığım,sarılmadığım bir yabancı.Yüreğim acıyor…Her sabah umutla uyanıyorum belki ararsın diye ..Güneş giderken umudumu da götürüyor,karanlık kaplıyor yüreğimi ..Gecenin ağırlığı çöküyor üzerime .ruhum bedenim hiçbir şey yapmak istemiyor..Erkenden yatağa koşuyorum,seni hayal edebilmek için..Hayalinle mutlu oluyorum..

Fotoğrafını indirdim face’den gizlice bakıyorum gözlerine,dudaklarına ,ellerine .Bazen çenendeki gamzeni okşuyorum ekranın soğuk camından ..Korku filmlerindeki sapıklar gibi hissediyorum zaman zaman kendimi.Sakın sen de öyle sanma..Sadece çok kaptırmışım kendimi .. o yüzden çırpınışlarım…geçecek biliyorum zamanla her şey sakinleşecek…geçmesini de istemiyorum aslında...Tek bildiğim seni çok özlüyorum..sesini duymak istiyorum.Nasılsın demeni beni merak etmeni istiyorum..Ama sen öyle sessizsin ki sanki benden nefret ediyor gibi ..Bu çok acı veriyor..Benden nefret ettiğini düşünmek çok acı veriyor.

Çok kızıyorum kendime her şey en baştaki  gibi kalsaydı diyorum..Keşke hiç başlatmasaydım..O zaman bu kadar derin olmazdın..Hoşuma giden,benden hoşlanan biri olurdun.. Niye yaptım ,nasıl bir cesaretti bu hala anlayamıyorum..Aslında bunları sorgulamanın da bir anlamı yok..Yaşanacakmış yaşadım..

Çok derin severim demiştin bana,bende inanmamıştım..Sende görürsün demiştin…Sen bu sözleri söylerken benim seni bu kadar çok seveceğimi hiç düşünmemiştim..Sadece hayattan bir anlık mutluluk çalıyordum..Çok kısa sürdü ….

Suçlu benim biliyorum ..Hakkım yoktu seni yaşamaya..

 Sana bu yazıyı gönderir miyim bilmiyorum..Ama yüreğim öyle dolu ki taşıyamıyorum ..Bunları senden başka da paylaşacak kimsem yok..Ben çok yalnızım dediğimde ben varım demiştin ya ona güveniyorum birazda..

Sürseydi  Aşk olmazdı biliyorum.İmkansız olduğu için AŞK oldu ..benim için ..Senin için neydi.. Hiçbir zaman bunu öğrenemeyeceğim…

Doğum günün için sana hediye almıştım.verecek zamanım olmadı..Bu zamana kadar düşündüm ne yapacağıma karar veremedim.Senin için aldığım bir şeyi başkasına veremezdim..Atamazdım da..İstersen sen at.

Hayatımın sonbaharında bana bu duyguyu yaşattığın için sana minnettarım.Her ne kadar acı verse de var olduğumu hatırlattın..

Umarım bu kadından kurtulamadım, başıma bela oldu gibi şeyler aklından geçirmiyorsundur.Ben sana kızmayı ,seni suçlamayı çok denedim ama başaramadım..Keşke sevseydi beni dedim..Keşke…

Mutluluğu yakalaman dileğiyle ..Sürekli olsun mutluluğun, benim gibi hayattan çaldığın kısa anlar olmasın..                                      

 

Hoşça kal..

 

( Sevgiye Veda başlıklı yazı asu tarafından 2.03.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.