Bu gün sabah işe gelirken radyo’da Şebnem Ferah’ın sil Baştan Şarkısını dinledim.Oldum olası severim bu şarkıyı,

Gücün Varmı Sevgilim,

Derin sularda inci tanesi aramaya ?

Cesaretin kaldıysa

Hala Benle Aşktan konuşmaya

Söyle canım sevgilim

Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi ?

SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN

HAYATI SIFIRLAMAK

SİL BAŞTAN SEVMEK GEREK BAZEN

HERŞEYİ UNUTMAK……

Bana bir şeylere yeniden başlamak ve hayata tutunmak için cesaret verirdi bu sözler .Oysa bu sabah içimdeki hayata dair kalan son kırıntılarında yok olduğunu gösterdi.Şebnem Ferah Sil baştan derken ,benim artık başlayacak bir başlangıcımın kalmadığını fark ettim.Sondaydım artık .

Bunca zaman hep umut etmiştim ve umudumun peşinden cesaretle gitmiştim.Sil baştan başlamak istiyordum her şeye ..Sil baştan yaşamak istiyorum aşkı doyasıya ..Umudum ,hayallerim vardı..Sil baştan diyordum Şebnem Ferah’la birlikte çoşkuyla.

Bu sabah anladım ki ,bazı şeyleri yaşamak için artık çok geç.Sil baştan diye bir şey yok.Herşeyi bitirdiğim noktadayım bir sondayım.

Beyazlayan saçlarım ,ışığı sönen gözlerim anlatıyor aslında sonda olduğumu .Direnmek ,ısrar etmek boşuna, vazgeçmeliyim sevdadan ,aşktan ,sevilebilme ümidinden vazgeçmeliyim.

Herşey daha kolay olacak ,teslim olsam bırakabilsem kendimi yaşlanmanın kollarına ..Hiç yaşanmayan duygularımı unutabilsem ..Bir teslimiyet hali geliverse tüm benliğime..Huzura ermek istiyorum artık,yok olmak yılların beni ele geçirmesine izin vermek istiyorum.

Alsın beni yıllar yok etsin,vücudumu ele geçirirken ruhumu da söndürsün ..Söndürsün ki daha fazla acı çekmeyeyim ,söndürsün ki unutayım her şeyi ,sevmeyi, sevilmeyi, arzulanmayı unutayım.

Daha basit şeyler ilgimi çekmeli mesala ,evin halısı,perdesi ,dantelleri … sönsün ruhum ki daha nasıl güzel pastalar,yemekler yapabilirim .Bunlarda yoğunlaşmalıyım.

Sil baştan diyip durmasın artık şu yüreğim.Vaz geçsin, yıllara meydan okumak niye? Teslimiyet varken.

Gözlerine baktıkça, kalbim çarpmasın,aşkı aramasın gözlerim deli bakışlarında ..Sönsün ruhum ki ,kırılıp dökülmesin artık yüreğim ..ellerim titremesin yanında ,sesim soluğum kesilmesin ,dudaklarının arasından çıkacak bir tek güzel söz için yanıp tutuşmayayım ..Bitsin artık her şey ,ben biteyim.

Yok olsun duygularım ,evimi ,işimi sevmeliyim,gelen misafirlerle ,ikram edebildiklerimle mutlu olmalıyım.Her çalan telefonu sen zannedip  seni çok özledim demeni beklemekten vazgeçmeliyim.Yoruldum beni sevebilmeni düşlemekten, vaz geçmeliyim senden ,sen bu kadar umarsızken …

Anlasın artık bu yürek ,bir başlangıç yok bir son var.

 

 

( Sil Baştan başlıklı yazı asu tarafından 4.06.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.