Kitabın Adı: Mağaranın Kamburu
Türü: Roman
Yazarı: Ömer Faruk Hüsmüllü
Yayın Tarihi: 2011 (Birinci Baskı)
ISBN: 978-605-88051-0-1

Açıklama
“Mağaranın Kamburu, yaşlı bir bilge ile kötü kalpli bir adam arasında karşılıklı konuşma şeklinde tasarlanmış bir eserdir. Felsefi öğelere ağırlık verildiği gibi, zaman zaman da gerilim içermektedir. Eserde “kötü”, zafer kazanmış gibi algılansa da, bunun sadece bir görünüşten ibaret olduğu, “iyi”nin her şeye rağmen önemli bir insanlık ideali olması gerektiği kanıtlanmaya çalışılmıştır. ”

Mağaranın Kamburu isimli eser Ömer Faruk Hüsmüllü tarafından, fikir olarak 2000′li yılların başlarında tasarlanmış, 2005 yılında kaleme alınmaya başlamış, 2010 yılında çeşitli internet sitelerinde yayımlanmıştır. Binlerce kez tıklanan, yüzlerce yorum alan bu eser, 2011 yılının başlarında Konya Selçuk Üniversitesi Matbaası’nda kitap haline getirilmiş ve okuyucuların beğenisine sunulmuştur.
Kitap, internet vasıtasıyla okura ulaştırlımış olup birinci baskısı tükenmek üzeredir.

NOT: Kitabı kendi imkanlarımla bastırdım. O nedenle kitapçılarda satılmamaktadır. İsteme adresi:
[email protected] veya 0535 723 35 79 nolu telefona mesaj atılabilir.

( ”mağaranın Kamburu” Adlı Roman başlıklı yazı Ömer Faruk tarafından 5.04.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.