1 Haftanın Yazarı
Sayın Site Yönetimi,

Bu mudur sizin özgürlük anlayışınız ? Ne demektir 12 Eylül Piçleri, sorumlu sosyal yayımcılık anlayışınız bu mu ? Ben de şimdi bir başlık atsam ve Bilmem ne Dönemi Bilmem Ne Çocukları Korkmuyorum Sizden Desem bunu da mı yayınlayacaksınız ? Ne demektir piç ya ? Böylesine birliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde hedefi kesinlikle 12 Eylül olmayan, sadece Türk Ordusu olan bir zihniyetin attığı bu başlığa nasıl müsaade edersiniz ? Hadi ettiniz nasıl haftaya taşırsınız ? Bir yıl önceki şiiri arşivden çıkartıp gelip gözümüzün önüne asmanızın amacı nedir ? Nedir bu ya, kendinize geliniz lütfen, bunun adı özgürlük değildir, düpe düz terbiyesizliktir, böyle bir yazı ödüllendirilemez. Kendini bilen hiç kimse cuntadan hoşlanmaz, askeri yönetim faşizmin en odak noktasıdır. Üç beş sorumsuz generalin ve onların güruhunun sorumluluğu koskoca bir orduya kara çalarmış izlenimini kasden verecek şekilde başlığa taşınmaz. Arkadaşımızı tanımıyorum, şiir içeriğini de eleştirmiyorum, neler yaşadığını da bilmiyorum, saygı duyarım sadece ama böyle bir başlık olmaz. Asker çocuğu olduğunu yazmış ben de asker çocuğuyum ama makalelerime de bakılırsa askeri eleştiren , askeri yönetimlere kin ve nefret duyan bir ideolojiye sahibimdir. Bu konu ayrı, 12 Eylül Dönemi piçleri ifadesini kullanmak ayrı bir başlıktır. Sizi protesto ediyorum ve o yazıyı derhal kaldırmanızı talep ediyorum.

Mehmetçiktir söz konusu olan, Cumhuriyettir söz konusu olan, elhamdüllilah tamamına yakını müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz, hamd olsun , şükürler olsun, lakin seccademin dışında bu ülkenin siyasi yönetim biçimi  anlamında  gördüğü göreceği tek İ harfi TÜRKİYE'nin içerisindeki İ harfidir. Bu da böye biline.

Böyle yazılar ortamı gerer, sizi mutedil davranmaya davet ediyorum, sanatın, edebiyatın da bir izanı ve edebi olmalı, kaldı ki bunu sıklıkla tekrar eden siz SİTE YÖNETİMİSİNİZ, lütfen gereğini yerine getiriniz.

Saygılarımla

MCU

( Haftanın Yazarı başlıklı yazı MCU :) tarafından 14.08.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.