Benim anladıgım kadarıyla, benim yorumlarimdan rahatsiz olanlar varmiş, ben birilerini kırıyormuşum, kavgalar ediyormuşum.

Edebiyat Evi sakinlerinden benim kirici oldugumu, kavga ettigimi bu veya buna benzer olumsuzluklar yaptigimi düşünenlerin meramlarini yazmalarini rica ederim, ziyadesiyle de sevinirim açikyüreklilikle yazilirsa.
Hiçbir şikayet edenin yorumuna bu başlik altinda, savunma mesaji yazmayacagima, sadece okumakla, haberdar olmakla yetinecegime, kimseye garez gütmem zaten ama bilmeyenler için demiş olayim, garez gütmeyecegime, namusum, şerefim, onurum, haysiyetim üzerine and içerim.

 Şikayetçi olanlarin sayisi belli bir sayiyi bulursa, varligimdan rahatsiz olunuyorsa ben siteyi terketmeye hazir oldugumu samimiyetle söyleyebilirim.


Saygilarimla,
( Edebiyat Evi Sakinlerine Rica başlıklı yazı Alp.Aldatmaz tarafından 25.04.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.