"Ah suskun yüreğim, asla asla demedin.Söyle ne kadar düştün bu zamana kadar, ne mücadeleler verdin sırf yaşamak için? Yine yeniden, inadına yeniden dedin hep, solan onca ümidine, bitmek bilmeyen karanlık düşüncelerine, esir düştüğün gecelerine rağmen.
Söylesene hiç mi korkmadın solmaktan, verdiğin yılların bedeline ümitlerinin solmasından? Hiç mi düşünmedin karanlığı, ardı arkası kesilmeyen düşüncelerinin karanlığını? Hiç mi düşmedin alacakaranlığın esirine, bitmek bilmeyen bu kör gecelerin esirine?
Geceler geceler, gözü kör olsun o gecelerin.Düşündükçe ümitlerimi öldüren, zihnimi anılarıma zincirleyen, her adımımda içine çeken dipsiz kuyu gibiydi gecelerim. Unutmasın ki ben ben olduğumdan beri hep o kuyunun içindeydim..."
( Suskun başlıklı yazı Rüya~ tarafından 18.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu