1 Türkiye`m`e Mektup !
Sevgili Türkiye`m ! Sende doğdum sende yaşıyorum yaşayacağım hayatımın sonuna kadar. Çok şanslıyım ve sana delice aşığım.

Ben seni gözlerimle, yüreğimin sesiyle seviyorum, seviyorum biliyormusun? Nasılda sıcacık sıcacıksın güneşim, yok ki senin eşin, her göreni yakıyorsun, dillere destan güzelliğinle.

Kaşıkçı elmasım benim parlıyan, gözleri kamaştıran, ışıkları dünya'mıza yansıyan. Her noktan büyülüyor herkesi. Bu bir kara sevdalının sesi.

Sakınırım seni, kötü bakan gözlerden, her noktası güzel Türkiye`m. Dört mevsimi yaşıyorum senin gönlünde, her noktana çapkınlığım şiirlerimde. Ab-ı hayatsın sen taşınla toprağınla, denizinle, güneşinle, ormanınla, yeşilinle. Ben seni nasıl seviyorum. Türkiye`m !

Sana aşık ben, kaçıncı sevgilinim, SEVGİLİM ?


Oya Gedik
Türkiye/İstanbul
( Türkiye`m`e Mektup ! başlıklı yazı Oya GEDİK tarafından 16.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.