Adam çok yalnızdı. Çevresinde binlerce insan kalabalığı olmasına rağmen  o yalnızdı.
Sevgiyi  arıyordu.  Hayalindeki sevgiliyi aradıkça düşüncelerini  yazıya döküyordu , yazdıklarına bakıldığında sevgiliye papatya ,su .......gibi isimler veriyordu.
Aşk  kendinden kaçarmış gibi peşinden koşuyordu.  Her  yazdığı eserinde sevgiliyi  unutmuyordu kurduğu her cümlesinde sevgiliye göndermelerde bulunuyordu.
Kelimelerle, o kadar  güzel süslüyordu ki aşkı,  sevgiliyi ulaşılmaz  kılıyordu,  sevgiliye büyük övgüler yazıyor, yazdıklarının her kelimesinde sevgiliye çektiği özlemi anlatıyordu.
Aradıkça aşkı en mükemmelini arıyor bulamayınca geçmişte yaşadığı unutamadığı  bir türlü içinde özlemini dindiremediği sevgiliyi hatırlıyor ve seslenişte, haykırışta bulunuyordu
Arada bir başka gönüllere girip uyandırdığı duygularla yola çıkıp aşkı anlatan yazılar da yazıyordu 
Genel olarak sevdiği için takım değiştiren    uğruna bir ömrü  verdiği   aşkı için yazılar yazmaktan  öteye gidemiyordu.
Yaklaşmak isteyenleri de kendinden uzak tutmaya çalışıyordu, kendisinin yaşadığı duyguları bir başkasının yaşamaması için elinden gelen her şeyi yapıyordu.
Yüreğinin derinliklerinde o  kadar büyük bir aşk yaşamıştı ki, yaşadıkları yazdıklarına yansıyor ama kendisi bunu kabul etmiyordu.Gereksiz savunmaya geçiyor, çevresinde yaşananlardan etkilenip yazdığını söylüyor. (  duyguları yaşamasa bu kadar güzel aktaramaz ) Korkuyor, sevilmekten yılların ona tek hediyesi aşkı tarafından sevilmemenin verdiği güvensizlikle, insanların yaklaşmasına izin vermiyor,  kirpi gibi dikenleriyle kaplıyor bütün bedenini ve ulaşılmaz kılıyor kendini dolayısıyla uzanan her gönle, dikenini batırıp zarar verip kendinden uzaklaştırıyordu kendince kendini kamufle etmiş oluyordu.
Zavallı ve yalnız adam kendine bir yol çizmişti her gönülde bir izi olacak fakat o gönüllerde kendisi hiç olmayacaktı, mutlu olacaktı, yazdıkları bütün gönüllere, hitap edecekti ama kendisi hiç öğrenemeyecekti, hissetmeyecekti sevilmenin nasıl bir şey olduğunu. Sadece sevmenin ne olduğunu yazılarına şiirlerine dökecekti. Sevilmemenin acısını seven bütün yüreklerden çıkaracaktı adam...  
( Yalnız Adam başlıklı yazı beyhan ilhan tarafından 2.07.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.