Şehir mi uykudaydı,  adam mı? Şehir uyanıktı oysa adam uykudaydı.  Rüya görüyordu. Sürekli aynı rüyayı  görüyordu.Gördüklerini yazıyordu adam...
 Adam yazıyordu ''aşk  dilde yaşanmaz gönülde yaşanır ''diye haklıydı . Aşkı  yaşayan bilir,  aşk  ''sadece etten kemikten ibaret olmadığını haykırıyordu''  kurduğu cümlelerinde .

(Aşk,  gönlümüzün başka gönle, akması mıdır?  gönüllerde filizlenip yeşermesi mi? sonra  umut, bekleyiş ,sevgi .....  .ile beslenmesi midir?  aşk nedir?)
 (Aşkı,  her kalem değişik anlatır her okuyan  anlamak istediği  şekilde anlar  ve yaşar .) Adam  aşkı, anlık  yaşıyordu ve  yazıyordu   ama sonrası yoktu o anlıktı sadece ...

Aşk gönülde yaşayıp,  gönülde yaşadığını, dilde tüketmek midir ? Adam  aslında  aşkı yaşamıyordu, sadece yaşamak istediği kadarını  yaşıyordu.

Duygu yoğunluğu adamda fazlaydı, gelgitler  yaşıyor, sürekli bir şeylerden kaçış içerisindeydi, yazılarında sırılsıklam aşıkken, gerçekte ise öyle bir duygunun izi bile yoktu.
Bir yerden başka bir yere  kendini sürüklüyordu, çıkmazlar içerisinde yaşıyordu. Soru sorulduğunda kendisiyle ilgili ''sorgulama yapılmasını sevmiyorum '' diyerek, işin içinden çıkıyordu.

 ''Aşk akıla değil,  kalbe dokunma işidir'' diye yazıyordu adam. Adamın yazdıklarını  bir yere kadar destekliyorum  benim düşünceme göre, ikisi bir bütündür kalp olmasa akıl olmaz  akıl  olmazsa kalbin önemi olmaz diye düşünüyorum.

Kendi yazdıklarıma bakıyorum evet ben bir eğitimciyim ama yazar değilim, sadece duygularımı yazıya dönüştürüyorum. Bu yolda daha yolun başındayım belkide eften  püften yazar diyeceksiniz,  bunlara bozulmuyorum çünkü ben yazar değilim.

( Adam Ve Aşk başlıklı yazı beyhan ilhan tarafından 3.07.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.