SİMİT ÇALAN ÇOCUKLARIN.....


SİZ YARINLARINI ÇALDINIZ Eyy....TEPEDEKİLER.AK / PAK SİYASETÇİLER.
ONLAR DAHA 8-10 YAŞLARINDA MİNİKLERDİ / DAYANAMADILAR SİMİT-BAKLAVA ÇALDILAR.İŞTE BU GARİBİM YAVRULARIN""ADLARI MANŞETLERE SANIK DİYE ...YAZILDI""OYSAKİ ÇALAN HEP BAŞKALARI SİYASİLER/BÜROKRATLAR ve YANDAŞLARIYDI.
İŞTE BU ÇOCUKLAR / BU ÜLKEDE 8 YILLA YARGILANDILAR ve de UTANCIN BAŞ MİMARLARI OLARAK ANILDILAR...ŞİMDİ TERÖRİSTLER ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK DAĞDAN ÜLKE TOPRAKLARIMIZA İNDİLER.ÜSTELİK DEVLET ERKANI KARŞILAMASI ile.ÜSTELİK TERÖRİST BAŞININ SLOGANLARI ve de POSTERLERİ İLE.TC MECLİSİNDEKİ YANDAŞLARININ GÖSTERİLERİ İLE
HELAL VALLAHİ.. ÇOCUKLAR NEDEN SİMİT ÇALDINIZ ? HİÇ UTANMADINIZ MI ?

ONCA HAYBEYE,ADAM KAYIRMAYA YAPILAN ÖZELLEŞTİRMELER.... VAKIFLAR / FONLAR / GEMİLER / VİLLALAR / RANT ARAZİLER/MISIRCIKLAR/PARACIKLAR.

-EVET ÇOCUKLAR BÜTÜN BU KARUN HAZİNELERİ PEŞ KEŞ ÇEKİLİRKEN SİZ NEREDEYDİNİZ ?







NOT : Bu mini makale bir çok site de
Büyük harflerle duvar yazısı olduğundan dolayı
yazı küçük harfe aktarılmamıştır.
( Ak / Paksiyaset /simit Çalan Çocukların başlıklı yazı Atiye DANIŞ tarafından 22.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.