Balıkesir’in Gönen İlçe Belediye Başkanlığında neler oluyor bunu hiç mi kimse bilmiyor, duymuyor, sorup öğrenmiyor. O halde bu gün 12 iş günüdür AKP’ li Başkan Hüseyin YAKAR’ ın yönetimindeki Belediye de neler olduğuna, hangi olumsuzlukların yaşandığına dair çok ciddi sıkıntılar yaratan tek bir konuya değineceğim.
-Bir yakınım için su aboneliği almağa gittim 8.04.2010
-gün boyu bir sürü formalitelerle uğraştırıldığım halde alamadığım "SU ABONELİĞİNE DAİR"sorunu yeterince anlayamamış olduğumu çalışanların zoraki izahatları ile öğrendim.
-Şimdi dediler biz size " SU ABONELİĞİ"veremeyiz çünkü “BİLGİSAYAR SİSTEMLERİMİZ” hiç çalışmıyor ve Belediyemiz 12 gündür Gönen’e beklenen hizmetleri veremiyor.
Olan bitenleri aklım pek almamıştı ama ısrarla irdelemeğe devam ettim.
-Bilindiği üzere SU ABONELİĞİ ALAMAYAN/ELEKTRİK ABONELİĞİ DE ALAMIYOR.
-ŞOKKK….
”GÖNEN BELEDİYESİNDE BİLGİSAYARLARIN TAMAMI ÇÖKMÜŞ” çalışanlar ekliyor
HARTDİSKLERİMİZ ANKARA’da.
-Haydaaa….ne yalan söyleyeyim aklıma ilk gelen Ergenekon oldu hani sözde suçlamalarla
tüm M. Kemal’ lerin bilgisayarları toplanıp götürülüyor ya. Ehh neden AKP l ilerden birilerinin de adı karışmasın bu emektar,bu vatan sever tutukluların arasına Mesela;paşaların,başkanların,hukukçuların,akademisyenlerin,sendikacıların,gazetecilerin arasına ..)))

-Canım Türkiyem medeniyetin başköşesinde turizm cenneti olan AKP’li Belediye Baş. yönetiminde ki Gönen’de 12 gündür yerel hizmetler verilemiyor. Çalışanların çoğu ortada yok,hani olsa ne olur hiç iş yok.Yoksulluk ve işsizlikten adım başı dilenen halkı ,kazı kazan yolları,sayısız ihtiyacı bir kenara bırakırsak ve de bir kültür binası,müzesi dahi olmayan ilçenin diğer sorunlarını da yok sayarsak ehhh....kim bilir kaç trilyonluk kredilerle binası yeni yapılan Belediye şimdi metruk bir dinlenme şatosu..parası değilmi ki cebimizden çıkacak..benim çok umurumda bu trilyonlar.
-HART DİSKLER ANKARA’da ne arıyor?
-Türkiye de ilk kez bir resmi kurumun Bilgisayar sistemlerinin çökme neticesinde bu denli uzun bir zaman hizmetleri aksıyor.Tüm abone ve faturalar başk bankalara ve PTT lere yönlendiriliyor.
-Hele bir muhalefet partili Belediye Baş. sorumluluğunda yaşansaydı böylesi abesle iştigal,böylesi 12 gün boyunca önlenemeyen mağduriyet.
-İşte o zaman AKP Hükümeti kim bilir neler yapar, ilgili Belediye Başkanı ve sorumlular hakkında ne soruşturmalar açar,ne cezai yaptırımlar da bulunurdu.
-Hatırlayacaksınız halkına bedava su verdiği için aylarca hukuk mücadelesi ile boğuşan CHP li Dikili Belediye başkanını.
-Halkın mağduriyeti nasıl giderilecek.12 gün boyunca İlçe de ev alanlar,ev satanlar,taşınanlar,yerleşenler
aboneliğini açtırmak veya iptal etmek isteyenlerin hepsi mağdur.Kaybedilmiş 12 gün ve de daha sorun ne zaman çözülür meçhul.
-Peki şimdi kim hesap soracak bekleyelim görelim.
-KAMUYA ve MİLLETE ZARARIN BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK ?

( Gönen Belediyesinin Tüm Hartdiskleri Neden Ankarada‏ başlıklı yazı Atiye DANIŞ tarafından 9.04.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu