Her yılın 14 Şubat'ı AB-ABD Ülkeleri başta olmak üzere Türkiye'de de yoğun bir hediye alternatifi ile kutlanıyor.Kutlanıyor kutlanmasına da gün bizde çok fazla abartılıyor.Özellikle de Metropollerimizde.Bir ay öncesinden yazılı ve görsel medya,sanal dünyamız gün den rant elde etme telaşındaki reklam verenlerin hizmetinde maraton koşuyor.
-Dolayısı ile ay ortasında gündeme dair en önemli konuların üstü kapanmış oluyor.
-Yolsuzluk/yoksulluk ve açlık
-Tekel İççilerinin boyun eğmeden verdikleri bu onurlu ve haklı direnişi .
-Etinden mecburi beslenenler ve de mecburiyete itenler
-Cari açık,iflaslar,kredi mağdurları,artarda satılan topraklarımız ve her uyanışımızda aklımızı başımızdan alan ZAM/LAR..
-Dahası çokkk amma gün bu çokları yazma günü değil.

Haaa.. SON HABER de ilave edeyim şu Tayyip'in emmi oğlu 50 kg.uyuşturucu aman Allahım söz de MÜSLÜMANIZ ya...
-Sevsinler seni Müslüman Baş / bakan

Neyse ben güne dair devam edeyim.

Aslında birileri her zaman olduğu gibi 14.Şubat'lardan akıllara zarar paralar kazanıyorlar.Kelime anlamı sevgi ise gün için öncelikle sevginin tanımını iyi yapmak gerekir.Kime ne ifade ettiğinden ziyade benim için sevgi; Lüks hediyelerin,pahallı mücevher ve çiçeklerin,çeşitli harcamalarla 24 saatliğine savrulan Milli servetin,gösterişin aşikarca abartıldığı gün değil çünkü yaşam boyu sevgi tek güne indirgenemez.
-Sevgi henüz kabuğu çatlamamış bir yürektir.
-Sevgi merhamet,emek,çaba,fedakarlık her şeyden önce de sadakat ile bağlanmaktır.
El ele,göz göze,yürek yüreğe,acıyı,tatlıyı,yokluğu,varlığı paylaşmakla geçiyorsa yıllar "işte o sevgidir" daha geçtiğimiz son 3-5 yıl içerisinde sevgililer günü kutlamaları yapanların yüzde yetmişinin ayrıldığı da dikkate alındığında,böyle bir günün pekte gerekli olmadığı hattı zatında biz bizi kandırmaktan öteye de gitmediği barizdir.Kim bilir kaç önemli mevzuu ve yapılması elzem icraatın üstü böylelikle bir kez daha kapanmış oluyor.
-14 Şubat Ülke'miz de en çok ta yabancı uyruklu günü kurtarmağa çalışan kadınların işine yaramıyor değil.(Ukrayna,Moldov,Rus,Bulgar ve diğerleri.Aslında fuhuş çöplüğü bir ülke olduk.Hani nerde baştakilerin refah vatandaş icraatları ?
-Offff…İşte bu kadınlar var ya geleneklerimizin aile yapısını da tartışılır hale getirdiler.Başta İstanbul olmak üzere hangi ilimiz de yok ki ten / beden satışı ? Ankara varsın uyusun.
-Sevgi ye dair yazdım.Şahsi görüşüm.


( Bu Güne Dair14şubat başlıklı yazı Atiye DANIŞ tarafından 14.02.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.