Hayal ediyorum da küçük bir kasabada kendime ait büromda, şirin sevimli bir kediyi tedavi ediyorum (kedileri çok severim ). Veterinerlere has edayla kediciğin sahibine onun Latince falanı filanı var diyorum. Ne kadar güzel.
Sonra bakıyorum ki yapacak bir işim kalmamış, yıllardır sakladığım yanımda taşıdığım tozlu sayfaları sararmış günlüğümü çıkarıp okurken ''Ah ne kadar çocukmuşum, lise yıllarında bile. Yıllar ne çabuk geçti'' diyorum. Sonra yorugunluğumu atmak üzere bir kahve yudumluyorum okuduklarımı hayalimde canladırarak. Ne kadar güzel, keyifli bir yaşam. Kimseye hiç kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarının üstünde durabilmek... Lise yıllarında kafana koyduğun mesleği yapabilmek... Yazdıklarım hayal ama hayali bile muhteşem biliyor musunuz?
Hedefime ulaşmak dileğiyle ve sizlerin de hedefiniz ulaşmanız dileğiyle....
( Veteriner Olma Hayalim başlıklı yazı elif-oyku--k tarafından 11/1/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu