1 Teşekkür
TEŞEKKÜR

Değerli Arkadaşlarım,
“Haftanın Yazarı” teşekkürünü en son güne bırakma alışkanlığım var. Son güne koyduğum makalenin bölünmemesi için teşekkür yazım bugüne kaldı. Hafta boyunca yazılarını yerleştirme hengamesinde olup; bu arada yazılarımı da okuyan, değerli yorumları, tebrikleri ve mesajlarıyla katkıda bulunan sizlere teşekkür eder, esenlik ve başarı dileklerimi iletirim.

İlk haftanın heyecanı bambaşka olur. Yeni bir sitenin doğumunu an an izlemiş, başarısı için dua etmiş biri olarak; harcında alın terinin yanı sıra, sevgi ve dostluk duygusunu karan, yönetici hasletine sahip değerli iki kardeşe teşekkürlerimi bir daha yinelerim:
*Çok güç görev şartların nasırlaştırması gereken bir yürekte; kor gibi dostluk, sevgi, vefa, insanlık duygularını yeşerten ve dizelerle dillendiren değerli arkadaşımız Adem Efiloğlu’na…
*Eğitim gibi kutsal bir görevde yönetici olarak yoğrulurken, gönlünde açan çiçekleri elvan elvan, edebiyatın her alanında müthiş söz ustalığıyla aktaran değerli arkadaşımız Zekeriya Efiloğlu’na…
*Ardlarında her türlü desteği sağlayan değerli eşleri ve sevgili çocuklarının da katkısını unutmayalım.

Bizlere bir ev hazırlandı, ama teknik katkılarla bu evi saraya dönüştüren, sanal ortamın en kolay tekniklerini bizlere sunan perde arkasındaki arkadaşlara da teşekkür eder, başarılar dilerim.

Ülkemizin en çok birlik-beraberliğe muhtaç olduğu bir sırada yayın hayatına başlayan sitemiz yazarlarının, bu görevi yeterince yerine getireceklerine inancım tamdır. Sitemizin tüm yurt sathına dağılıp, özellikle genç “Dost Kalemlerin” ufukta hüzmeleri belirmeye başlayan “TÜRK ÇAĞI”nı selamlamalarını yaradandan dilerim.

Atamız Oğuz Kağan, birgün çocuklarını etrafına toplamış. Ok sadağından çıkardığı oniki okun bir tanesini oğlu Günhan’a uzatıp, “kır!” demiş. Günhan iki parmağının arasına koyduğu oku, sadece parmağını çevirerek kırıvermiş. Babası oniki oku deste halinde uzatarak, yine “kır!” demiş. Delikanlı iki eliyle kavradığı halde kıramamış… Oğuz Kağan gülümseyerek oğullarına dönmüş:
“Birlik, beraberlik halinde olursanız hiçbir güç sizi yenemez. Birbirinize düşüp, bölünürseniz düşmanlarınız sizleri tek tek yutup, ortadan kaldırırlar. Önce BÖLer, sonra PARÇAlar, en sonunda YÖNETirler. Bunu unutmayınız…”

Atamızın bu sözlerini hep akılda tutarak, geçmişin acı olayları ve görkemini yeni nesillere aktarmak, günümüz tehditlerini açıklamak başgörevimiz olmalıdır.
Sitemizin Marşını da yazmayı düşündüm. Arkadaşımız Bekir Karayel daha önce “Sen de yaz” şiiri ile duygularımızı dillendirdi. Arkadaşımıza teşekkür eder, şiirinin bestelenmesini dilerim. Mutluluk, esenlik, birlik ve sevgi yoldaşınız olsun DEĞERLİ ARKADAŞLARIM…


( Teşekkür başlıklı yazı AytenDirier tarafından 6.03.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.