Yurdumuz yıllardır terör ve bölücülük ile mücadele ediyor. Binlerce askerimizi, polisimizi bu uğurda şehit verdik, hâlâ da veriyoruz. O güzelim vatan topraklarını bu alçaklara terk edeceğimizi düşünenler gaflet, dalalet, hıyanet içinde olduklarının, yenilgilerinin kaçınılmaz olduğunun bilincindeler mi acaba? Bir zaman televizyonlarda gıpta ile izlediğimiz, adı sanatçı ama davranışları neticesinde, geri zekâlı birer soytarı olan bu zatı muhteremler, bu ihanetlerinin bedelini milletin gözünden yıldırım hızıyla düşerek ödeyeceklerdir kısa zamanda. Ağzınızdan çıkanı kulaklarınız duyuyor mu sizin? ''Gerilla doğurmak istiyormuş.'' Bir sanatçı müsveddesi de diyemeyeceğim, bir zaman televizyonlarda dizilerde de izlediğimiz vatandaş. Sonra da çark etmiş, öyle demek istememiştim de falan filan fişmekân. Ne demek istemiştin? Bilinçaltınızda ne var? Hadi durmayın dökün etekleriniz de ki taşları... Kin, nefret tohumları saçın, bir sanatçı olarak güzellikler saçmak varken insanlara... Yazıklar olsun bizlere ki sizleri bir şey sanıp yıllarca televizyonlarda ve sinemalarda seyretmişiz.


Çok kolay ki eğer bir gerilla doğurmak istiyorsan. Bir çocuğun nasıl yapıldığını biliyorsun zaten, biz bir daha sana hatırlatmayalım, geriye sadece o bölgelere gidip aslan gibi bir delikanlı ile halvet olmak kalıyor. Artık size nasıl bir imkân sunup da boynunuza madalya mı takarlar yoksa bir yerlerinize başka bir şeyler mi takarlar onu bilemeyiz.


Kurban olduğum Rabbim nasıl ellerinizi, ayaklarınızı, dillerinizi birbirine doluyor da nasıl hata yaptırıyor sizlere de böylece gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor. Maskelerinizi çıkarmasanız da o maskelerin altında ki gerçek yüzünüzü biz yine de görebiliyoruz. Ne güzel söylemiş bir düşünür sizin gibi ikiyüzlüler için bu kayda değer özlü sözü. ''Maskelerine kanmayın. Sahte insanlar eninde sonunda gerçek renklerini gösterirler. Sadece maskesinin temizlenme zamanının gelmesini bekleyin.''


Bu toplumda bir yerlere geldiyseniz hasbelkader bunda herhalde sizin dizilerinizi izleyen Türk Halkının büyük payı vardır. Bu ülkenin topraklarında sinema filmleri çevirdiniz, tiyatrolarında oynadınız, reklam filmleri çevirdiniz. Sizlere bu paraları kim kazandırdı; yoksa gerillalar mı? Hıh! ''Gerilla Doğurmak İstiyormuş.'' hanımefendi... Bizce sakıncası yok, hatta elinizden geliyorsa bir tane de değil, doğurabildiğiniz kadar gerilla doğurabilirsiniz. Yapılan istatistiklerde. Belli bir tarihte ve yaşta dağlarda terör faaliyetlerine katılan yaşa dışı örgüt elemanlarının ortalama ömrünün yedi ya da maksimum sekiz sene olduğu söyleniyor. Olsun canım ne fark eder, siz de bir tane değil de beş on tane, hatta ne kadar çıkarta biliyorsanız, çıkartın, dünyaya getirin.


Sizler gerilla doğururken o mübarek, elleri öpülesi Türk Anaları da sizin o çapulcu gerillalarınızın ifadesini alacak, gırtlağına çökecek, bastığı yerleri onlara dar edecek Türk Aslanlarını, Türk Mehmetçiklerini doğurmak için sabırla beklemekteler. Nankörlük sanırım bulaşıcı ve irsi bir rahatsızlık değil. Bu güzelim vatanımızda, etnik kökeni başka başka olup, sanatçı olup, normal vatandaş olup, bu vatana gönülden bağlı bir sürü insan var. Biz onlara hiç bir zaman ayrımcılık yapmadık, yan gözle de bakmadık bundan sonra da bakmayacağız. Yeri geldi onları bakan yaptık, başbakan yaptık, cumhurbaşkanı yaptık. Yurdumuz üzerinde oynanan bu oyunların baş aktörlerinin yani kuklacıların aslında büyük devletler ve onların gizli servisleri olduğu gün gibi aşikâr. Sağır Sultan bile duydu bütün bu yaşananların tezgâh olduğunu. Özet olarak doğuracağınız her gerilla aslında bir kukla, bir piyondur, şimdi hayatta dağda olanların olduğu gibi aynen. Sanatçıysanız da bu milletin asil, sizi alkışlayan evlatları sayesinde bir yerlere geldiniz. Hiç bir şey bilmiyorsanız haddinizi bilin. Hepinize en derin sevgi ve saygılar... 

( Gerilla Doğurmak İsteyenlerin Kandilde Yatakları Hazırdır başlıklı yazı AhmetZeytinci tarafından 21.03.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.