Tekrar bir terör saldırısı, yer bu sefer hava alanı. Hani bilirler ya devlet yıkamayacaklarını, yüreklerimize korku yamamak tek amaçları. Hani olmasaydı İslam inancı, bilmeseydik nefesin sayılı olduğunu... İnsanlık aczi, hayat cani, korku baki olurdu.

Türk İslam ile şereflendirildi, sancağı en iyi Türk koruyabildi. Şimdi üç beş şeref yoksunu, korkutacaklarını mı sanıyorlar koca Anadoluyu. Biz Efe'yiz, biz Alp'iz, sanmayın bu ulusu size yediririz. Nice Efeler verildi bu bayrak uğruna, nice Efeler de bekliyor şehit yolunda. Biz şehit verdikçe çoğalırız. Biz Vatan uğruna, Bayrak uğruna fedayız. 

Rabbim huzurunda Azrail, ölümler olacak benden diyordu. Kötü bilecekler beni diğer meleklerden. Rabbim buyurdu; "Sebepleri olacak ölümlerin, Sen akıllarına bile gelmeyeceksin." Biliriz ki Allah'tandır ölümler, Rabbim sen bize ölümlerin hayırlısını ver.

Biz Türküz. Yolunda öncüyüz. Vatan ve Bayrak uğruna can verenlerdeniz şükür. Üç beş şeref yoksununa, bırakmayız Anadoluyu. Sindiremeyiz o korkuyu. Bu toprak, Vatan, Bayrak bizim, Sen yeter ki gökyüzünde ol HİLAL'im. Yer yüzü MEHMET'imin.


(Beş yıl aradan sonra tekrar sendeyaz'dayım. Yazılar paylaşacak, yazarların yazılarını okuyacak ve bu güzel aileye tekrar dahil olacağım)

Selam ve Dua ile.

Kemal Akyürek
http://birokursever.blogspot.com.tr/2016/06/bir-hilal-ugruna-ya-rab-ne-ac-bir-cok.html
( Biz Türküz başlıklı yazı kmlakyrk tarafından 4.07.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.