Bir başka  AŞK'a yer verme gönlünde.
         Sahip olduğun yere aitsin. Cananı bulduğunda ise vur zinciri kalbine. O senin olmasa bile, sen  sadece sev. Zifiri karanlık gecelerin sessizliğince sev. Usul usul, sessiz sessiz...
         Onun seni sevmesi gerekmez. Sen aşkı yaşa, çünkü aşk bir başka. Sen zaten onunlasın. Kalbinin en ücra yerine sıkıştır onu.  Sen onu bulamasanda, o çıkar karşına. Bilmese bile sen aşkı yaşa.
         Hayallerin gücüne inanır mısın ? Sağır eder seni. Görmez olursun birden kendini. Başını koyduğunda yastığına... Hayallerle dolu bir dünya karşında. Sevdiğini koyar hemen yanı başına. O zaman hayat bir başka. Kahramanı olursun hayalinin. Hepsi sadece sevgili için. Heyecanlanırsın, gülersin.... Kalbinde bilinmedik bir titreme... söndüremezsin. Sevgiliyi yanında tuttuğun muddetçe, yaşatmazsın kalbine zelzele. Deli yapar seni hayal, heyecandan yatağında döndürür seni. Bir başka umutlara sürükler seni. Farkındamısın gönlünü kaptırmış olduğunun. Farkındamısın aşkı yaşamış olduğunun.
         Sevdiğin kişi sevmiyorsa seni, bir başka aşk'a yöneltme kendini. Sen onunla da yaşıyorsun aşkı. Hatırla hayal kurduğun anlarını ve heyecanını. Yaşamıssın işte sen aşkı. Ve o bundan mahrum kaldı.
         Sen kendini onunla düşlerken, sığdıramıyorsun yere göğe sevgini... Onun olmadı hiç böyle günleri.
         Bir başka ol sen. Bir başka sev hep. Bir başka yaşa hayatı. Bir başka yaşa aşkı...
         Güneşli günleri düşünme, hayalini bir bir paylaştığın yıldız, ay, yastık ve penceren ile geceler olsun düşüncende. Bir başka yaşa günleri.
         Gündüzler değil, gece karanlığı... Yaşatır bir başka aşkı.
         Birini sev, bir başkasını hayatına koyma.
         Bir sen ol. BİR BAŞKASI OLMA...
 
 
 
Kemal AKYÜREK
( Bir B Aşk A başlıklı yazı kmlakyrk tarafından 27.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.