Birbirinden düşündürücü iki haber okudum bugün.


“Büyük depremin tarihini verdi” 


İnsanlar gelecekte olabilecek her türlü kötü haberin peşindeler. Kıyamet senaryolarının peşindeler. Bilseler, ne yapabilecekler ki… Kaçsalar, küllü iradenin takdiri ile  kaderlerinde var ise kaçtıkları yerde yakalayacaktır onları. Birisine şu zamanda öleceksin deseler, hayatı zindan olur. Yaşamdan bir damla lezzet almaz. Kardeşim, tedbir alacaksın, sonra ağzından kötü sözü anabilecek durumlardan kaçacaksın. İnsan ne konuşursa, o söze sadık yaşamaya devam ediyor. İyi diliyorsa iyi; kötü diliyorsa kötü geçiriyor anlarını… Sen tedbirini al, bu günü ölmeyecekmiş gibi yaşa, yarın ölecekmiş gibide tedbirini al…


“Birlikte olduğum erkeklerin sayısını unuttum”

 

Kadını alaşağı edebilme yarışı var. Soyabildiğinde soymak, onu sömürebilmek adına her lafı döküyorlar vitrine. Kadın diyor ki, “Yaptığım zina sayısını unuttum. Cümle âleme ilan ederim!”

 

Kadına mesajı ise şu “Hiçbir sakıncası yok… Ahlaksızlık değil bu! Her kadın istediği anda istediği erkekle beraber olabilir!”

 

Ahlaksız kadın. Bunu yazan medya o kadından daha ahlaksız. Böyle kadınların çoğaldığı bir toplumda ahlaklı nesil nasıl yetişebilir ki… Onlardan doğacak çocuklar yalnızca şeytanlara hizmet ederler. O çocukları kimse sahiplenmez. İslam’ın umduğu çekirdek aile asla tesis edilemez.

 

Sakın genç kızlar bu haberlere aldanmayın. Namusunuzu Sütçü İmam gibi evlatları yetiştirerek için koruyun. Eğer böyle erkek evlat yetiştirirseniz, zinaya gidecek erkek de asla olmaz! Böyle şerli kadınların da ağzından salyalar akarak konuşmaları mümkün olmaz..

 

İki haber toplum yapımızın ne kadar bozulduğunu gösteriyor… İyiliği emreden, kötülükten men eden nesil bir avucu dolduramayacak kadar azalıyor. Ey Müslüman, inandığın gibi yaşa! Eğer yaşamazsan, Allah’ın Kur’anda öğüt vermek için bahsettiği, Lut, Nuh, Salih peygamber kavminin başına gelenler çok yakındır, Allah korusun! Hatta Tsunami gelecekmiş haberini duyduğunda dağlara kaçacak zamanı da bulamayabilirsiniz. Allah hiç ummadığımız anda, yerle bir eder, Kün feyekün-ol der olur.

 

Allah’ım şerlilerin şerrinden, insan şeytanlarından sana sığınıyorum. Bize akıl fikir ver en kısa zamanda. Sen sabırlısın ama celallenirsen halimiz nice olur. Affet bizi, ıslah eyle… 


Saffet Kuramaz 

( Manşetlere Yansıyanlar Bu Mu Olmalı başlıklı yazı safdeha tarafından 11/25/2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.