SEVGİLİ KALEMDAŞLARIM...
öncelikle morale ihtiyacım olduğu bu günlerde haftanın yazarı seçilmek ve bunu şimdi görmek beni çok mutlu etti... çok teşekkür ederim beni layık  gören sevgili yönetime ve siz dostlara...
   bu gün tedavimin devamında 8 seanslık kemoterapinin 4. sünü aldım..şu anda  kanıma işleyen o zehir tam anlamıyla bedenimi işgal etmedi ama sabah  , bu gece uyumayı başarırsam sabah  çok iyi başlayamayacağımı biliyorum... kolumun biri şu  an fena şekilde tek elle yazıyorum... bu hafta özelikle zor geçecek .. bunları acıtasyon için yazmıyorum.. zaten çok iyi olmayan imla bu yazıyla dibe vurursa bilin istedim... ilaçlar alıgılamam da zorluk çıkarıyor . bir süerede agresif yapıyor diğer yaptıklarını bilenler bilir.. 
 Gelelim asıl konuya bu süre zarfında  daha öncekilerinden alıştığım için  bir kaç şiir  depoladım onları atabilirsem her gün paylaşımda buluna  bileceğim... elimden geldiğince yazdıklarınızı yatığım yerden takip edeceğim çok kızdığımız teknoloji sağ olsun buna imkan  veriyor .. ama bir süre yorumlarınıza teşekkür edip cevap yazamam ...ve yazılarınız yorumlayamam .. bunun için hepiniz KUSURUMA bakmayın SAĞLIK SORUNU GÖNÜLLER KIRILMASIN BAK HAFTANIN YAZARI OLDU BURNU BÜYÜDÜ:) denmesin..demesiniz biliyorum bu şakaydı .. bu kafayla şakada yapa biliyorum:)  hata gülümsüyorum..
 dönüşüm muhteşem olacak deyip öz güven patlaması yapmayacağım....çünkü bir şekilde aranızdayım geldiğimde ne kadar SİLGİSİZCEYSEM o kadar SİLGİZİM....
HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLER
SAYGILARIMLA 
SİLGİSİZ

( Ne Olur Kusura Bakmayın.. başlıklı yazı SİLGİSİZce tarafından 22.03.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.