Ülkemizin Başı Sağolsun
ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN...

Hepimiz çok üzüldük. Acımız büyük ve derin Milletimize, ülkemize geçmiş olsun. Yüce Rabbim bu aziz millete bir daha böyle acılar yaşatmasın. Çok zor böyle bir acıyla yaşamak. Ömür boyu zihnimizde gitmeyecek, özellikle küçük bedenli kocaman yürekli çocuklarımızın hafızasından silinmeyecek.. Binlerce can enkaz altında da kaldı, binlerce can soğukta tir tir titriyor.. Ülkemiz zor günlerden geçiyor.. Rabbim Sen yardımcımız ol, yardım et..

Yüce Rabbim memleketimiz üzerinde dolaşan kara bulutları tez zamanda  dağıtsın. Aydınlık, ferah ve huzur dolu günlere tez zamanda kavuştursun. Alemlere ihsanını ve sükuneti indirsin. İndirsin ki Yüce milletimiz bu karanlık günleri bir an önce bir taraf etsin.. Dışarda kalan tüm canlıların yar ve yardımcısı olsun..

Ne mutlu bize ki Ülkemiz kara günleri yaşarken, milletimiz tek yürek, birlik ve beraberlik içinde olmasını bildi.  Doğusundan batısından, güneyinden kuzeyinden kürtüyle, çerkeziyle, sunnisiyle, alevisiyle tek yürek oldu...Şükürler olsun.

Saatler geçti yaşadığımız afet üzerinden ama Mucizelere tanık olduk ve oluyoruz.. Bir nefes bir can enkaz altından saatler sonra sağ çıkartılıyor.Yüce Rabbimin mucizelerinden sorgu sual olmuyor.. Mucizelerinden bizi mahrum etme, sen bizi mucizelerle karşılaştır her daim Rabbim. Hamdolsun Sana..

Önümüzden, arkamızdan, sağımızdan solumuzdan, aşağıdan, yukarıdan gelecek her türlü tehlikelerden, doğal afetlerden, depremlerden, yüce Rabbimiz muhafaza etsin, korusun, bizlere acısın. Memleketimize, milletimize rahmeti rızasıyla ihsanda bulunsun inşallah. Hep birlikte dua edelim canlar..

Euzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahi rabbil alemin.
Es selatü ves selamu ala resuluna Muhammedin ve ala  alihi ve sahbihi ecmain.
Esselatu vesselamu aleyke ya Resulallah
Esselatu vesselamu aleyke ya Habiballah
Esselatu vesselamu aleyke ya Şefiyallah
Esselatu vesselamu aleyke ya Hayra halkillah
Esselatu vesselamu aleyke ya Nura Arşillah
Esselatu vesselamu aleyke ya Seyyidel evveline vel ahirin.
Ve selamün alel mürselin vel hamdülillahi rabbil alemin. 

Tüm geçmişlerimizin ruhu için, depremde hayatını kaybedenler için, Allah rızası için Lillahil Fatiha.
( Ülkemizin Başı Sağolsun başlıklı yazı Kara kız tarafından 10.02.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.