Zor bir insanın halinden en iyi ben anlarım, anlayıp anlaşılmak için çırpınan insanın halinden en iyi ben anlarım...

Susarken bile çok şey anlatır bazen insan, karşımdaki insan susunca bile beni anlasın ister. Belki onlarca belki yüzlerce seni çok seven insan bulabilirsin bu dünya hayatında, o kadar kişinin içinde seni anlayan bir tek kişi olması bile yeterli gelir çoğu zaman... İnsan çokluğu istemezsin ki hayatında mutluluk veren iyi gelen insanlar. Ve bu zaman da yaşayarak görüyorsun ki herkes menfaatinin peşine düşmüş, kime güvenmelisin bilemiyorsun. Ben zor bir insanım, daha doğrusu öyleymişim yada anlamak için çaba sarfetmeyenler kolayca adımı koydular zor diye. Anlaşılmaz bir insanım ama bence anlaşılır ama anlaşılmak istemeyen bir insanım. Bu hayat zaten zor! Ama böyle her şey daha da zor...

Konuşabileceğin kimse yok, anlayan kimse yok, çevrem de binlerce insan var ama içinde bir tane bile anlayışlı kimse yok.     

 Bir hayatın var, onu kendin için yaşa çocuk...

                                                                                          Sehle Nisa KORKMAZ

( Anla başlıklı yazı Muhafazanur tarafından 8/17/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.