Yeni Bir Anayasayla Şahlanıp Ayağa Kalk Anadolu

Merhaba,

Yirmi dördüncü kitabım; “AYAĞA KALK ANADOLU” adıyla, 210 sayfa olarak, Gülnar Yayınları’ndan çıkmış olup dağıtım ve satıştadır. İlk yüz sayfası; yeni anayasa öneri maddelerimi içermektedir. Kitabın otuz sayfalık giriş bölümünü; https://docdro.id/UgdSITc adresinden PDF olarak okuyup, indirebilirsiniz.

 

Kitabı temin etmek isteyenler https://www.kitapyurdu.com/kitap/ayaga-kalk-anadolu/661075.html ve  www.arm.web.tr/kitaplari  adresindeki satış sitelerden, yayıncımız www.gulnaryayinlari.com

 adresinden veya yerel bir kitapçıya sipariş vererek ulaşabilirler.

 

Bilim ve mantığın ışığında; ahlak, adalet ve siyaset ilişkileri alanında, deneme, özdeyiş ve alıntı yazıların da ilginizi çekebileceğini umuyorum.
Yorum ve önerileriniz bizim için önemlidir. Verimli okumalar dilerim.

 

Samsun, 07.10.2023

Ali Rıza Malkoç

arm.web.tr

( Yeni Bir Anayasayla Şahlanıp Ayağa Kalk Anadolu başlıklı yazı Ali R.MALKOÇ tarafından 7.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.