Sevda'yla başlar aşk Sevgi'yle yoğrulur. Aşk ile yaparsan yorulmaz Duray'ım biraz demezsin 
ÖzCan'dan katlanırsın zorlu yollara ne için Kıymet verilir diye düşünür Feride'nin yüreğinde Nergis Nur çiçekleri açar cennet kızları dolar lavanta bahçesine Huriye hanımın gülümsemesiyle Allah lütfeder iyilikleri.. 

Çekiç ile gül gibi geçinip gidiyoruz şimdi de çok sayıda mülteci ve muhacir ile yaşıyoruz işte bu yüzden Devlet Terbiyesi için çivi gibi ders anlatmak için vazgeçmeden deneyeceksiniz. Arabulmak islamda çocuk hakları saklıdır. Çekiç'e dayanamıyorum artık diyorsan niye çivi oldun alışır bir müddet sonra çekicinin sesini duymak istiyorum der çivi ve böyle başlar sevda lakin birşey eksiktir bir ruh bir duygu onları sımsıkı saran... Çekiç' in görevi bitmiştir sanmayın keyifle  izler sessizce döner çivinin başına geleceklerini.. Birden İslâm güneşi doğar bakmalara doyamazsın için içini yer altın sarısı gözleri kamaşır çekiç ve çivi nin birbirlerini göremez olurlar tel semah ederek döner durur çivilerin arasından geçerek. Göz alıcı, muhteşem bir Filografik dans başlamıştır piyanonun tuş katında görenlerin hayranlıkla izlediği büyük küçük birbirimize destek olan bir Bayram havası var .. 
ne çivi kaldı.. ne çekiç.. ne de tel.. Dönüş Onadır sanat sanat için değil, Sanat Allah için yapılır, O'nun narıda nuru'da ne hoş Allah lafzıyla..

Elbistan Halk eğitim ile yeni tanışmıştım. 6 şubat depremini izlerini atmak istercesine önem veriyor halkın özellikle kadınların evde boş vakitlerinde varsa çocuklarını okula gönderdikten sonra ya da emekli ise koşuyor herkes halk eğitim merkezi kurslarına ben de başladım Filografi ile.. 

Özümüze dönüp baktığımızda unuttuğumuz sandığımız sanat bizi hasretle bekliyordu. Gönlü ve ruhu aç değilim demeyin halk eğitim ile hayat boyu öğrenme, kendimizi geliştirmeye devam edelim hanımlar beyler gıybet kokusu var izleyin. Kahvehaneleri boşaltıp sıraları dolduralım mı? 

Sevda'yla başlar aşk Sevgi'yle yoğrulur.. 









( Filografik Dansçı başlıklı yazı Lütfiye tarafından 10/21/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.