Öncelikle araştırma için teşekkür ederim.

Düşünüyorum da RABBİM ne de güzel gizlemiş diyorum kendime.

Gazze ayna oldu tüm insanlığa. Aslında Gazze, Filistin Mazlum coğrafya hep ortadaydı ama ben onları geçmişte göremiyordum idrak şuur edemiyordum Üzülüp geçip gidiyor unutuyordum ta ki
Risalei nur içinde yatsın inşallah ölüm hepimizin her zaman yanında onu okudukça güncel olaylara bakışım farklılık gösteriyor. Kur’an ve Sünnet’in ortaya koyduğu hükümler ise sabittir ve ben onlarla hem hal oldukça şuurlu hale geldim inşallah RABBİM kulunu korusun inşallah.

Erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili devletimiz var izliyorum hayranlıkla. Çünkü İslam penceresinden bakmayı unutmayalım ki rahat edelim.

Çanakkale gibi Filistin çiçek sepeti gibi olacak inşallah #hayvansever İnsani Yardım malzemesi GÖNÜLLÜLER HAREKETİ İLE moral motivasyon mutluluk ve esenlikler dilerim.

Ölüm her an kapıda yaşlısının değil gencin düşünmesi bile kötü bir şey yok ki Allah sabredenlerle beraberdir.
İnsanların arasını düzeltmek Müslümanlarının görevleridir.

Ben kendim için söylüyorum, Cihad nedir, tarikat nedir, şeriat nedir acaba diye düşündüm ve bize öcü kötü düşman olarak gösterilen şeyler aslında bizim ihtiyacımız en büyük eksiklik hissediyorum. Hamas mücahidleri dualarımdasınız, onları devamlı koruyup gözetmesi için vazgeçmeden deneyeceksiniz. Beraber yaşama sevinci kültürünü artırmak amacıyla toplumda bir yerimiz olduğunun göstergesidir.

Parça parça olmuş bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

Adalet mülkün temelinde kalmamalıdır çıkıp yeşillen meli çiçekler açıp Sevgi Ekelim Gül Koksun Dünya olmalıydı.

Gazze'de sonra sırada kim var kim yok belli değil saha var izleyin #Gaza #Canakkale Kıbrısi hedef kitle kapıyı açar mısınız lütfen dini bilgiler için vazgeçmeden deneyeceksiniz.

Kadınlar için memnuniyetle yardımcı olursanız sevinirim. Haram helal bilsin ki erkeği doğuran kısrak utansın be kardeşim.

İslâmda çocuk hakları saklıdır. Erkekler kapatılsın ya pijamayla.

Ve orada bulunanlara sonsuz teşekkürler insanlık adına Allah razı olsun sizlerden sevgili kardeşlerim Allah'a emanet olun inşallah ve sizleri çok seviyorum ve çok özledim. Sığınsanıza Türkiye'me bakalım o zaman. Osmanlı Devleti ilkesine aykırı bir şey yok ki.

İnsan doğacağı coğrafyayı kendi seçebilir mi? Doğduğu coğrafyada zaman akıp gider tarih edebiyat birlikte hareket eder. 
Her bir İslam şehidinin binbir türlü hikayesi var ve tarihe damga bastılar saha var izleyin #Gaza. 

Edebiyat ve tarih ve coğrafya kaderdir 

Dualarım sizinle Hocam.

Daha yazacak çok şey varda meşgul etmeyeyim. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

Elbistan'dan selam getirdim.
( Edebiyat Ve Tarih Ve Coğrafya Kaderdir başlıklı yazı Lütfiye tarafından 17.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.