Makale / Araştırma

Eklenme Tarihi : 16.02.2024
Okunma Sayısı : 285
Yorum Sayısı : 2
Barnabas  İncili--5. Bölüm--- Rabin  Ailesinden  İkinci  Şehit(!) Din  Kardeşimiz (!)

İzak Rabin'in 1995'de öldürülmesinden 5 yıl sonra torunu Victoria Rabin'i bir kaşıntı tutar ki sormayın. ''Ulan madem ki bu Barnabas İncilinin bir nüshası da bizim ülkemizde ben ne edip edeceğim bu İncili bulacağım'' diye ahd ü azm ü kast eyler.
İyi de nereden biliyor Barnabas İncilinin bir nüshasının da Hz. Davut'un Golan Tepeleri’nin batısında, Taberiye Gölü’nün doğu yamacındaki sarayında olduğunu?
Efendim, bunu aslında Bursa'daki Sağır Sultan bile biliyor ama Victoria Rabin'in bilmesi öyle kulaktan değil, kaynağından biliyor. Yani Hamza Hocagil sayesinde biliyor.
Bunlar birbirlerini tanıyorlar mı peki?
Tanımazlar mı hiç? Hamza Hocagil, Boğaziçi Üniversitesinde hocayken Victoria Rabin de aynı üniversitede Arkeometri Bölümünde öğrenciymiş.
Yaaa, bir de Boğaziçi Üniversitesine şöyle böyle dersiniz. Koskoca İsrail Başbakanının torunu, kendi ülkesdinde okuyacak üniversite ve okuyacak bölüm bulamamış da gelmiş bizim Boğaziçi Üniversitesinde Arkeometri ( Arkeolojiye yardımcı bir bilim diyeyim de kafanız karışmasın ) okuyor.
İşte bu hoca- öğrenci ilişkisi sırasında Hamza Hocagil Hoca öğrencisinin kulağına fısıldıyor...
Yok be yahu... Aslı ''Rabbi Elimelech'' ve bir Yahudi haham şarkısı olup bizim '' Bir Başkadır Benim Memleketim'' yaptığımız şarkıyı değil elbette. '' Barnabas İncilinin bir nüshası da sizin ülkede '' Diyor.
Victoria Rabin '' Ne duruyorsun?'' Diyor
Hamza Hoca '' Ne yapayım?'' Diye cevap veriyor.
Victoria Rabin '' Halva yapsana, halva yapsana, halva yapsana vay vay halva yapsana '' Diyor.
Yok yok sapıtmadım. Bu olayı internet sitelerinde anlatanları, yazanları bir görseniz siz de bu havaya girersiniz. Adamlar öylesine ballandıra ballandıra anlatıyorlar ki benim anlatımım halt etmiş onların yanında.
Neyse efendim, birlikte İsrail'e gidiyorlar. Victoria Rabin eski bir başbakan torunu olduğundan ve dahi İsrail'de de torpil denen şey aynen bizde olduğu gibi geçerli bir şey olduğundan hemen arkeolojik kazı izni alınıyor ve kazı başlıyor. Derkene o da ne? Barnabas İncilinin ikinci nüshasını da buluyorlar.
Hamza Hoca zaten antremanlı olduğu için başlıyor İncil'den ayetler okumaya. O okudukça Victoria Rubin hıçkırıklar içinde gözleri giryan, yüreği büryan.. pardon püryandı değil mi. Evet, yüreği püryan dinliyor, birden cezbeye kapılıp titremeye başlıyor veeee o da aynen dedesi gibi kelime-i Şahadet getirip Müslüman oluyor.
Ammavelakin kazı ekibinde bulunan dört kişiden biri Mossad ajanı değil miymiş? O Mossad ajanı da durumu Mossad'ın merkezine bildirmemiş mi?
Sonrası malum: Victoria Rabin de menfur bir suikast sonucu henüz 27 Yaşındayken hayata gözlerini yumuyor da... Yahu neden hiç kimsenin aklına en başta öldürülmesi gereken Hamza Hocagil'i öldürmek gelmiyor? Anlayabilene aşk olsun. Millet gidiyor İzak Rabin'i öldürüyor, Vistoria Rabin'i öldürüyor da neden Hamza Hocagil Hocayı öldürmüyor?
Böylece Rabin ailesi ikinci şehidini de veriyor. Lakin?
Lakin neredeyse tüm internet sitelerinde tıpkısının aynısı böyle anlatılan bu olayda hiç bir Allah'ın kulunun aklına ''İzak Rabin'in Victoria adında bir torunu var mı?'' Diye sormak gelmiyor. Neredeyse herkes Aydoğan Vatandaş ne yazmışsa onu alıp üzerinde hiç düşünmeden, araştırmadan, olduğu gibi yazıyor ya da video yapıp konuşuyor. Eften püften yazarlar yanında on binlerce, yüz binlerce okuyucusu olan yazarlar, gazeteciler bile ''İzak Rabin'in Torunu Victoria'' diye lafa başlayıp anlatımlarını bitirdiğinde Ümmet-i Muhammed göz yaşı dökmekten helak oluyor her ne kadar ben onların cümlesine '' Hay sizin gazeteciliğinizin içine sı..yım.'' desem de...
Evet değerli dostlar !
İzak Rabin'in iki çocuğu var.
Çocuklarından erkek olanın adı Yuval ve Yuval'in herhangi bir çocuğu yok. Yani İzak Rabin'in, oğlu Yuval'dan torunu filan yok.
İzak Rabin'in kızının adı Dalia. Dalia'nın iki çocuğu var. Birinin adı Noa Rothman, diğerinin adı Yonathan Ben Artzi.
Victoria diye bir torun yok.
'' Peki hocam ! Bu kadar çok yalanın içinden gerçekleri nasıl ayıklayacağız'' Dediğinizi duyar gibiyim.
Çok haklısınız eğer böyle bir soru sorarsanız.
Zor olacak. Hem de çok zor olacak ama imkansız değil.
En azından meydanı Fetöcü şerefsizlere bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapmak boynumuzun borcudur.
Bitti mi? Hayır. Daha Abdullah Çatlı var ( Ki Barnabas İncili olayında söyle bir dokunulup geçilse de en önemli figür o. ) Mahmut Esat Coşan Hoca var. Muhsin Yazıcıoğlu var. Hatta Turgut Özal ve başkaları da var....
( Barnabas İncili--5. Bölüm--- Rabin Ailesinden İkinci Şehit(!) Din Kardeşimiz (!) başlıklı yazı Sami Biber tarafından 16.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.