Kıyım kıyım mesafeler koyuyorum arana ve derinleşiyor zihnine üşüşen hücreler. Hücreler ki zindandan daha ıssız ve  soğuk. Ve özü eğri olanlar çağlıyor musluklardan oluk oluk …

      Belki de dar geliyor tenine kırbaçlanmış kelimelerimden düşenler.  Duymuyor musun..! Hayatından  seni alıyorum soluk soluk.,

     Şimdi, göğsüne düşen ulu bir bilekçe.. Can esir olurken,  özüne yönelmedikçe  .. bir Cinayet işleniyor ,  sen “Bana dönmedikçe” ….

       Sonrası, karanlıklar…karanlıklar karanlıklar ..  karar kılmaktan acizleşen yaratıklar .  

             Ve sen susuyorsun;  Cinayet işleniyor ve  “Ölüyor Otuzlar ve Kırklar.“.   Öyle ki ; celladının ziynetinden doğuyor bu sarmaşıklar . 

        Oysa ,Bin öldün, bin asıldın, bir alaca gibi yaratıldın.. Şimdi mi..? Mümteziç ancak mahursun.

    Sen mi…Mahzunsun, masumsun .. mazursun ..

        Soluklarını alıyorum diyorum  ve nefeslerin kefenleşiyor birer birer. Kıyım kıyım mesafeler koyuyorum arana ve derinleşiyor zihnine üşüşen hücreler ..

       Artık ne urganlar ile  ecel  , nede  kılıçlar…can esir olurken “ölüyor Doğruluklar” Ayinler ile çıkılıyor mezarlıklardan . Ve toplanıyor birer birer göz yaşları arıklardan .

       Duymuyor  musun sesimi … 

     Ahdine  mahkumdur kalbinde ki  dilekçe.  bir Cinayet işleniyor ,  sen “Bana dönmedikçe” ….

     Ve uyanıyorum …

           Neyse .derin derin derin diyelim ….

    Bir konser kaydı gibiyim ve gramafondan çığırıyor hücrelerime üşüşen o zerre…

  Belliydi, besbelliydi … ha düştü . Ha düşecekti  gönlümedeki o  kerre.

Erkam Yıldırım .


 

       

( Hayatından Seni Alıyorum Soluk Soluk başlıklı yazı #eryld tarafından 12.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.