AKCİĞERDE BAŞLADI BEYİNDE DEVAM ETTİ HENÜZ BİTMEDİ 1

Bu hikaye okununca Kaos çıkar.

Mitolojik bir öykü olarak başladı.Gaia kozmik varlığı,kocası ilk tanrılardan Uranüs’tü Bir gün Uranüs hastalanır.vucudunun sol tarafı felç olur.Doktor  Aesculapius’un çalıştığı özel hastaneye götürürler.

Hastanede yapılan tetkikler neticesinde akciğerlerinde yara tesbit edilir.Yaradan kopan bir parçanın Beyin motoruna gittiği Dr.Aesculapius tespit eder.Uranüs acil ameliyat edilmeliydi. Uranüs çok sıgara içtiği için,nefes almada zorluk çekiyordu,sıkıntısı vardı.Dr.Aesculapius açık beyin ameliyatı yapılmasına karar verdi.Ekibine hazır olmalarını bildirdi.Antik çağda tıp dünyası kural ve kaideleri olan oluşumdu. Dr.Aesculapius hastanın eşi Gaia’dan sözlü ve yazılı izin alındı.Ertesi günün sabahı ameliyata karar verildi.Uranüs için zor bir geceydi.Uranüs heyecandan uyuyamayıp.Sabahı zor etti.Ameliyat sırasında hastanın uyumaması gerekiyordu.Dr.Aercolapius ve ekibi ameliyata hazır beklemekteydi.ön hazırlıklar bitti ve ameliyat başladı.Kafatası kemiğinin kırılması çok acı verici bir durumdur.Allah kimseye bu sıkıntıyı  yaşatmasın.Anestezi doktorları,acının azalması için elinden geleni yapıyorlar.Hatta hastaya arada güncel sorular sorarak hastayı kontrol ediyorlardı.Derken bir kopukluk oluyor ve Ak sakallı dede ortaya çıkıyor,gel Uranüs gel gel sana bir şey vereceğim diye israrla çağırıyor.Uranüs bu daveti yer’mi eski toprak.Ak sakallı dedeyi beklemeye alıyor.Derken ameliyatın sonu yaklaşıyor. Kafaya dikiş atılması bölümü başlaması ameliyatın bittiğinin göstergesi olup çok acı verici ikinci aşama oluyor.Üçüncü bölüm yoğun bakım. Geçmiş olsun Uranüs.Yoğun bakımdan çıkarsan ikinci bölümde görüşürüz.

( Bu Hikaye Okununca Kaos Çıkar. başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 20.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.