1 Burun Karıştırmak Zevktir.

BURUN KARIŞTIRMA MAKİNESİ

 

Fil balığından esinlenerek imal ettiğim.Burun karıştırma makinamıza ortaklar arıyorum.cep telefonunuza programı yüklüyorum.Her ortamda rahatça burun karıştırın otomobil kullanırken rahatça karıştırın

,kafede,otobüste,metroda,misafirlikte,tiyatroda,sinemada,maçta,artık kimse burnunuzu karıştırdığınızı fark etmeyecek.Tabikine sizde çevrenizdeki insanların burnunu karıştırdığını anlamayacaksınız.Burun karıştırırken tek kılınıza zarar gelmeyecek garanti ediyorum.Zamanında programlama kursuna gitmenin semeresini insanımıza hizmet olarak veriyorum.Hizmet için yurtiçi ve yurtdışı kredi arıyorum bulunca başlıyorum.

 

SIRT KAŞIMA MAKİNESİ

Rafting yapmak üzere gittiğim.Kongo seyahatim sırasında Fil balığı ısırınca titredim.

Kendime geldiğimde sırtımın kaşındığını hissettim.İcat ayağıma gelmişti Hemen çalışmaya başladım.henüz bitiremedim ama tüm dünyaya satacağız.Destek olalım kredi açalım ülkemiz kazansın.Milli Projemdir.Herşey vatan için.

 

ALLAH’IN HAKKI ÜÇTÜR

İstanbul’a kanal istanbulu yapalım Amerikalılar kullansın,İstanbul kanalı adında bir kanal daha yapalım Ruslar kullansın.şu an olan kanalı biz ve sığınmacılar kullanalım. Bu üç kanaldan geçen gemiler birbirlerini görmesin.Kanal projelerini benim yapmam şartıyla.Boğazdaki kanalın kenarlarındaki tüm yapıları yıkalım,denizden itibaren ikiyüz metre deprem önleme sahası ayrılsın.Tarihi yalı ve saraylar yeni yapılacak kanalların kenarına taşınsın.Nasıl fikir ama .

 

ÇIKAN HAFRİYAT NE OLACAK EFENDİ

Gemilerle Kanada’ya götürülecek orda altın arayacaklar.Kanal işinde Çalışanlara ödemeleri kanada doları ile yapacaklar.Gözünü toprak doyursun projesi.Kaç devleti memnun ettim be.İstanbul’un taşı toprağı altındır.Kanada’nın yamyamları eşeleyin belki gözünüz doyar.

 

( Burun Karıştırmak Zevktir. başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 25.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.