Değişim Başladı
Beyaz tül perdenin hışırtı sesine uyandı, rüzgar ılık ılık pencereden içeri henüz ışıldayan gün ışığıyla girdi içeri. Güneş henüz doğuyordu. Dalgaların sesi geliyordu uzaklardan, tatlı tatlı vuruyordu kıyıya.
Üzerine geçirdiği beyaz elbisesi ve eline aldığı babetleri ile gün tam ışımadan koştu onu çağıran doğa anaya.
Uzun dalgalı siyah saçları  ve beyaz elbisesi dans ediyordu ılık esen rüzgarla.
Eteğinin ucunu kaldırıp yürümeye başladı dalgın ve bitkindi. Her gece onu uyandıran kabus dolu rüyalardan. Bıkıp usanmıştı kulağına gelen çığlık seslerinin ardından, karanlığın içinde koşmaktan.
O gece rüyasında bir farklılık vardı çok uzaklara koşmuştu yalınayak ve görmüştü kendine açılan kapının ardındaki aydınlığı. Birden uyanmıştı perdenin hışırtısına sanki sihirli bir el açmıştı pencereleri dışarıdan, birinin girmesi imkansız korunaklı odasına.
O an anlamıştı bugün yepyeni bir gün olacaktı ve değişim başlamıştı. Kollarını açtı, gözlerini kapadı, rüzgarı içine aldı ve haykırdı 'hissediyorum bugün herşey yeniden başlayacak, tüm güzellikler benim olacak, değişim başladı."
( Değişim Başladı başlıklı yazı nurcan-aslansoy tarafından 24.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.