1 Ağlamak İstiyorum
Son zamanlarda içimdeki tarifini bilmediğim sıkıntı artmaya başladı. Sanki boğmaya başladı beni. Önceleri pek hissetmiyorum ama şimdi ise sanki uzansam tutacak gibiyim. Bu yük bana çok ağır gelmeye başladı kaldıramayacağım kadar yükün altındayım eziliyorum. Boğulmaktansa bütün arkadaşlarımı, dostlarımı ve çok sevdiğim ihtiyar heyetini bırakıp başka şehirde yaşamak istiyorum. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki sanki nefes almak bile boğuyor beni. Hani insanı sevenleri unuttuğunda yalnız kalırmış. Ya benimde sevenlerim unutmuşsa_?işte bende böyle düşünüyorum. Unutulduğunu düşünmek ne kadar acı bilmezsiniz. Hele koskoca şehirde yalnız olduğunu bilmek… İşte ben bu yüzden sabah yüzünü gördüğüm, sabahları sesini duyduğumda günümü iyi geçirdiğim sevgilimin benden başka birine değer verdiğini görmemek için gitmek zorundayım bu şehirden. .Dostlarım dediğim kişileri bırakıp gitmek o kadar acı veriyor ki ama gitmem gerekiyor. Ağlayacağım ama utanıyorum. Hani erkekler ağlamaz derler ya bende ağlamıyorum. Delikanlılıkta ağlamak yakışmaz derler ya ağlayamıyorum. Geceleri karanlıktan gündüzleri insanlardan utandığım için ağlayamıyorum.
Ağlasam beklide sıkıntı biraz boşalacak gibi ama yapamıyorum. sessizce karanlığa karışmak istiyorum. Karanlık olmak istiyorum.Bedenimi bırakıp karanlığın bir parçası olmak istiyorum.Bedenim zaten benim için bir yük.Sırtımda binlerce hüzünlü ve kötü anıyı taşıyorum.Ah bir bedenimden kurtulsam ah bir karanlığa karışsam rahatlayacağım ama... Yaşamak gibi bir şansım varken neden o şansı tepiyorum ki?Bir ikilem içindeyim,ağlamak üzereyim ve gecenin iki buçuğunda oturmuş bunları yazıyorum halimi siz düşünün... .Belki de sadece ağlamak istiyorum.Evet beni rahatlatacak tek şey ağlamak.Ama utanıyorum karanlıktan.Hani bir şarkı var ya bir vurgundan çıktım bak yine bu son güvenişim birine gidip te sende yalan olma.Allah canımı alsın bir daha seversem.Neyse dostlarım siz beni unutun durun bende yolcu yolunda gerek değimli.Son sözü yürek söyler…
( Ağlamak İstiyorum başlıklı yazı İlkay Ilgın tarafından 20.05.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.