1 Sanırım Ölmedim
Elimde bir kalem, beyaz bir kağıda hayatı karalarken aklımda binlerce denklem… hepsi birbirinden bilinmeyenli…
Bir sessizlik!içimi ısıtan, tüm benliğimi kaplayan… hemen ardından anlamsız bir gözyaşı yağmuru ve küçük bir sinir krizi….
Bir tebessüm çukurunda çalan intihar senfonileri…Ölüm ile acı arasında ince bir çizgi…
Duygular gözlerimde bir perde gibi…kapanan hayatlar, çöplüğe atılan dostluklar ve gidişler..
İçimde kopan fırtınalara rağmen susmak, soğukkanlılıkla ilerlemeye çalışmak, beklide mutluluk numaraları yapmaktır hala bunları düşünmemi sağlayan…Sürdüğüm düşlerin ardından bir çıkmaz sokak ve elimde bir bıçakla haykırıyorum gökyüzüne.. sıyrılan emanetlerin parlaklığı keskinliğinden değildir elbette!! Zaten acı ve isyan yok muydu hayatın felsefesinde…
İsyan….Aslında sadece hazmetmeye çalışmak ve yalnızlığa boyun eğmemektir!!
Günlerdir uyuyamıyorum…. Rüyalarım birbirinden mecalsiz.. bir boşluk ve sürekli aşağı düşen bir beden.. kanlar içinde!! Her uyanış sadece birkaç damla gözyaşından ibaret!
Jilet, damarlarımda gezen yalnızlığı keserken bedenim buz gibi..
ve bir yeni sabah daha!
( Sanırım Ölmedim başlıklı yazı İlkay Ilgın tarafından 20.08.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.