Bunun hesabını muhakkak vereceksiniz sadece israil değil sessiz kalan tüm insanlık özellikle müslümanlar birlik olamayanlar .hadi sizde gelin en azından imanın en alt mertebesi olan kalben buğz edin ve bu haberi herkesle paylaşın kardeşlerimizin haberleri olsun. Ey taklidi imandaki müslümanlar açın gözlerinizi uyanın artık hemen yanınızda kardeşlerimiz,çocuklarımız,kadınlarımız,yiğitlerimiz,aslanlarmız boğazlanıyor uhud'daki gibi en azından dua edin ve mahşerde bundan dolayı hesaba cekileceğimizi unutmayın ve şimdiden bunun hesabını nasıl veririm diye düşünün.

ALLAHIM İSRAİLİ KAHREYLE PERİŞAN EYLE HABİBİN EFENDİMİZ HERŞEYİMİZ HZ.MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)HÜRMETİNE ORADAKİ KARDEŞLERİMİZE SABIR VER TAHAMMÜL GÜCÜ VER MADEM YERYÜZÜNDEN YARDIM ETMİYORLAR GÖKYÜZÜNDEN SEN MELEKLERİNLE DESTEKLE RABBİM SEN HARSEYE KADİRSİN AZİZ VE KERİM OLANSIN (AMİN)
( Haydi Eller Duaya, Siyah Kurdela Kurtarmaz Duaya başlıklı yazı Deniz KESTİM tarafından 1.06.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu