SELAM ARKADAŞLAR,KARDEŞLER ,ABLA VE AGABEYLER,
Ruhumuzda ki fırtınalara deginmek istiyorum acizne..Burda yazan şair arkadaşlarımın eserlerini .duygularını elimden geldigince okumaya çalıştım.fark gözetmeden . tek tek okumaya çalıştım elimden geldigince gördügüm manzara içimizde ki insan sevgisi asla yok olmamış..Her ne kadar yalnışlarla karşılaşsakda.kavgalarda ,,kırılsakda ihanette olsa.aldatılsakda.terkedilsekde,unutulsakda,sevilmesekde,aglasakda,dövülsekde,tacize ugrasakda,kapkaç yaşasakda,dinlenilmesekde,itilsekde,fırlatılsakda,v.s....v.suzar gider bu böylece.İÇİMİZDE KALAN İNSAN SEVGİSİ VE RABBİL ALEMİN İN verdigi o muhteşem duygu.ÖYLE BİR AFFEDİCİLİK ,UNUTKANLIK, SEVECENLİK, KORUNMA HİSSİ, YALNIZ YAŞAYAMAMA, BİRLİKTELİK..VS.V.S.ÇOGALTILABİLİR.
İ<şte bu yüzden bizde Rabbimize teşekkür edelim daha iyi bir kul olmak için derim..biz ona yöneldigimiz zaman (ruhumuzu bendeden çıkarıp bir köşeye koymak diyorum ben ona.).yargılayalım kendimizi???????? .NE GÖRECEGİZ BAKALIM .KİMSE BİZDEN BİR ŞEY İSTEMEZ BİZ VERİRİZ .SONUNDA CANIMIZ YANAR HAİN DERİZ.. HALBUKİ KARŞIMIZDAKİ BİR ŞEY BEKLEMİYOR .BİZ VERİYORUZ SONRA DA NANKÖR ADINI KOYUYORUZ.
AH BİR YARGILASAK KENDİ MİZİ NELER ÇIKACAK ALTINDAN ..HAİNDE BİZİZ .YALANDA .NE VERİRSEK KENDİMİZ ADINA VERİYORUZ ÇÜNKİ..MENFAATSİZ VEREN BİR ALLAH..
ASLA İÇİMİZDEN HİÇ KİMSE BEN MENFAATSİZ VERİYORUM DİYEMEZ..ASLA.BEN Kİ (((YAŞAMDA ÖNCE KARŞIMDAKİ SONRA BEN DERİM FELSEFEM BU))))BEN BİLE DERİM Kİ..YARGILADIM KENDİMİ..MENFAATİM VAR ..YOKSA VERMEM..LÜTFEN İYİ DEGERLENDİRiN..
:::((OTURUN RAHAT BİR KOLTUGA YASLANIN ARKANIZA::))
:::((EN ACI HALİNİZİ DÜŞÜNÜN İYİ DÜŞÜNÜN İNCİLDİGİNİZ ANI GÖZ ÖNÜNE GETİRİN:::))
:::(((ÇIKARIN ŞİMDİ BEDENDEN RUHUNUZU TAA KARŞI KÖŞEYE OTURTUN TAVANA KALDIRIN ONU SİZ YERDE O TAVANDA.SORMAYA BAŞLAYIN YARGI VE YARGILANAN OLUN.KENDİNİZE..)))::
SORULAR VE CEVAPLAR VERİN YAŞADIGINIZ OLAYLAR CANINIZIN YANMASI ADINA GÖRECEKSİNİZ Kİ ÖYLE TATMİN EDİCİ YANITLAR ALACAKSINIZ SİZ BİLE ŞAŞIRACAKSINIZ KENDİNİZE:::)))

BEN BU OLAYI OYUN GİBİ BAŞLATMIŞTIM KENDİME VE ŞİMDİ ÖYLE FAYDASINI GÖRDÜMKİ..YAŞAMDA VERECEKSEN KARŞILIKSIZ VER..BEKLEME..SEN SEV SEVMEK ZORUNDA DEGİL KARŞINDAKİ..KİMSEDE BİR ŞEY İSTEME İSTEDİGİN ZAMAN VER ZORLAMA KENDİNİ.İŞTE OZAMAN DERSİN Kİ BEN VERDİM BEN İSTEDİM KİMSE ZORLAMADI..
BİRAZ FAZLA UZUN OLDU GALİBA NEYSE KAFANIZI ŞİŞİRDİ İSEM AFFFOLA.SEVGİ İLE KALIN.

ŞİMDİ BİLİMSELLİKLE NE ALAKASI VAR DİYEDCEKSİNİZZ DENEYİN AYNEN GÖRÜN ..HEPİMİZ ÇAIMIZCA BİLİMSEL DEGİLMİYİZ..BİLİM ADAMI KADINI OLMAK ZORUNDA DEGİLİZ BUDA BENİM TESPİTİM ..SPONSORUM YOK HAYKIRAMIYOM MEDYAYA..
( Ruhunu, Bedenden Ayır ,tavana Yapıştır ,bakalım Ne Olacakk başlıklı yazı Deniz KESTİM tarafından 27.08.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.