Aradan bayağı seneler geçti. Kendim gelmek istedim yanına ama olmadı işte. Bir şiir yazıp sana tüm kalbimle göndermek istedim o da olmadı.

                        Sana en güzel, en büyük aşkı anlatan, bütün bir dizesi sana yazılmış. Bütün her mısrası sen diye hayıflanan bir aşk şiiri yazmak isterdim. Her defasında okuyarak aklına kazıyacağın. Okurken bir türlü o şiiri susamışçasına her kelimesine doyamayacağın bir şiir olsun. Dilden dile düşüp şarkılar kıskansın o şiiri ve kimsenin görmediği, duymadığı, bilmediği bir şiir olsun istedim. Sana yazılmış tüm benliğimle hani derler ya tüm sempatikliğimle, romantikliğimle doyumsuz bir aşk şiirini yazamadım.


                      Bir bilsem kaç defa tükürdüm şu şairliğime. Ama bir türlü seni anlatan bir kelime dahi bulamadım. Sana şöyle uzun bir aşk şiiri yazamamışlığıma öyle bir tükürüyorum ki.

                    Şu an kalem elimde kâğıt önümde. Sonra yavaş yavaş geliyorsun gözlerimin önüne hayalinle. Sonra o güzel şiiri yazarken birden yüzüm kızarıyor utanıyorum. Bir de ondan sonra yazacak bir şeyler bulamadığım da neden seni ben daha fazla tanıyamadım diye öfkeleniyorum kendime işte o zaman yine tükürüyorum şu halime. Tabii ona mecalim varsa. Baksana şu halime sen gözümün önündeyken nasıl tanıyamadım seni ben. Nasıl sana öylece saatlerce bakarken nasıl çözemeyip anlayamadım ben nasıl. Yitikmarlığım sana değil kendime aslında, ama bir yandan da sen, sen düğüm gibiyken nasıl seni çözüp sarılabilirim boynuna, nasıl ben geldim diyebilirim o güzel kalbine.

 

                     Yavaş yavaş gözlerim kapanıyor. Ama ben seni beklemek istiyordum gece boyu. Onun için uyumak istemiyordum. Dinlediğim müzik senin sesin gibi geliyor kulağıma işte o zaman o anda verilen sorumluluğu yerine getirmemişim gibi geliyor. Niye mi? EE çünkü sana şiir yazamadım sonra ise sana şiir yazamadan gözümü yumamıyorum.


                       Sana en güzelinden bir aşk şiiri yazmak o kadar çok istedim ki birkaç dörtlük veyahut bir dize olsa bile yazmak. Anladım şimdi bana bu gece uyku yok. Boşuma ziyan etmeyeyim gecemi. Ben yinede yazayım. Bir gün gelir mutlaka okursun nasıl olsa…

...SÜMEYRA YILDIRIM...

 

 

( Belki, Bir Gün, Mutlaka Sence Hangisi.. başlıklı yazı Sümeyra Yıldır tarafından 8/4/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.