Bu gecenin belirtileri olan ay ve yıldızlar nerede. Kim aldı onları, neden her yer karanlık, şu hızlı hızlı yağan yağmurda hiç durmayacak mı? Hem neden damlaların yere düşüşünün sesi duyulmuyor? Niye herkes sessiz, niye konuşmuyor. Allah’ım delireceğim. Sessizlik tıkır tıkır ediyor beynim de, garipten sesler gelir gibi oluyor kulağıma donuyorum tir tir titriyorum.

                   Anladım uykular haram bana. Geceler bitmek bilmiyor bir türlü bir o yana bir bu yana sanki mekik dokuyorum evde. Sanki ev hapishane bense mahkûm cezam sensizlik. Ne gelenim var ne de gidenim. Allah’ım onsuzluğun bitmesini bekliyorum. Allah kahretsin bitmiyor. İçim eriyor yok oluyorum yavaş yavaş. Kalp atışlarım normalden çıktı yavaşlamaya başladı. Damarlarımdan kan çekiliyor, üşüyorum, dayanacak gücüm kalmadı.

                   Sensizliğin müebbedi çok zormuş anladım. Dayanılmaz olduğunu anladım. Keşke gelsen burada olmanı o kadar çok isterdim ki… Yavaş yavaş sokulsaydın bana tenimden damarlarıma, damarlarım dan da kalbime kalbimden damarlarıma kan gelse oradan da bedenime can gelse, şu sessiz renksiz geceyi aydınlatsaydın çok mu olurdu sanki.

                   O kadar çok yalnız hissediyorum ki kendimi sensiz. Arkadaşlarla birlikteyken onlarda da hiç tat denen bir şey bırakmıyorum. Onun için kimsenin yanına çıkamaz olmuştum. Sen yokken kendi kendime kabuğuma saklanmıştım. Anlatamam ki tek kelimeyle çok kötü hem de çok…

                 Şarkımız hep acı dolu sensiz anlarda. Her bu şarkıyı dinleyişim de buram buram sen, burcu burcu hasret kokuyor. Onun için şarkımızla da aram kötüleşti küstü şarkımız bana. Ama dinledikçe yavaş yavaş bir şeyler kopuyor içimde ama ne olduğunu bir türlü çözemiyorum. Sonra gözlerim dayanamıyor onlarda akıtıyor bir iki damla yaş. İmkânsız bir şekilde kendimi yalnızlığa bırakıyorum.


                    Şunu biliyorum ki bu ayrılığın bittiği gün bizim yeniden doğduğumuz gün olacak biliyorum. Yeniden seninle olmanın o büyük bir haz veren aşkı yaşayacağım. Hayatım da eskiye dair eski yeni ne varsa hepsini yok edeceğim tek celsede bitireceğim olumsuzlukları hayatımdan. İşte o zaman ben yeniden doğacağım. Sana öyle bir sarılacağım, öyle bir sarılacağım ki kimse bizi ayıramayacak. Birbirimize kavuşmanın en büyük arzusunu yaşayacağım. En büyük kahkahalar yerleşecek yüzüme, serçeler geriye gelecek bedenime onlarla birlikte ben de uçacağım sonsuzluğa. 

                     Allah’ım ne geceymiş bitmek bilmedi bir türlü. Güneş doğsun artık hem ona hem bana. Yaz öyle bir sevinçle gelsin de herkes bizim gibi olsun. Yeşile özlem çeken herkes bizimle birlikte onlar da yaşasın yazın en güzel anını. Onlarda gecenin nasıl bittiğini görsün. Haydi, gel bekliyorum aşkım. Her nasıl bıraktıysan öylece bekliyorum. Aşk dolu. Buram buram her yanım sevda kokan umut dolu, heyecan dolu. Haydi, geleceğin anı bekliyorum.


....SÜMEYRA YILDIRIM....

( Gece Sesleri başlıklı yazı Sümeyra Yıldır tarafından 22.08.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.