Hmm! ilginç.. farklı bir çalışma yine...

Mısralar kaygan örgülü...

bir nehir gibi akışkan.. okurken uçuyor insan durgun bir denize gideceğini sanıyor ama yanılıyor aslında... her kelimenin birbirin ardına sıralanırken içli bir şarkı söylediği aşikar... 

dikkatedildiği takdirde aslında kelimeler farklı mısralara çekildiğinde anlam katlanarak çoğalıyor diyebiliriz.. dağılım gücü var sözcüklerin... kısa fakat uzunluğu nil boyu üstün.. Anlatılan duygu belki bilindik, ama sözcükler farkındalık yansıtıyor..

Kutlarım saygılarımla...

Aysenur KAYABu yoruma cevap
yazmak için tıklayınız.
 
Meleklerle dost olmuş
İnzivaya çekilmiş
Bakıyor her gün 
Mor çiçekli bahçeye
Sevdanın mabedinde
Aşkının mateminde!

___Dostluk kokuyor meleklerin rüzgarında ... Biraz da mor tadında süzülüyorlar güne mor çiçeklerden aldıkları renklerle...Ve AŞk matemdeyken sonsuz bir sevda mabedi doğuyor yüreğimin ücra köşelerinde....

Ne güzel bir serbest çalışmaydı Oya Hanım. Seviyorum kaleminizi ve sizi...

Şiiriniz eksik olmasın. 
Terbik ediyorum.

Sevgimle.

... SUSKUNBİRADAMBu yoruma cevap
yazmak için tıklayınız.
 
Bazen düşünürüm de, güzeli tanımla deseler bize nasıl tanımlardım acaba? Var mı ki belirli bir tarif şekli?

Bence yok... Zaten güzellik kavramı görecli olmayıp, tüm insanların ortak kanaati olsaydı milyarlarca insan aynı papatya peşine düşer, aynı gelinciği arar, aynı karanfili soruştururdu koklamak için. 

Değerli şairemiz de burada şiir ile resmi; şair ile ressamı karşılaştırmış ve özü yakalama çabasıyla tutmuş bir şekilde kavramların elinden.

Beğendim güzel şiiri...

Selam ve saygılarımla
-___________________-
Şiiri şiir yapar şairlerin yorumları...

teşekkür ediyorum tüm kalemlere..
Oya Gedik




Sitedeki

Önceki Yazısı Sonraki Yazısı

Yazarın

Önceki Yazısı Sonraki Yazısı
( Yorumlardan Bir Kaç Demet... başlıklı yazı Oya GEDİK tarafından 12.08.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.