Bir yerden başlamak ve daima ilerlemek saat gibi...

Saat hiç durmadan zamana yelken açar hayat okyanusunun sonsuzluğuna doğru.Hiç yaşamdan geri kalmak istemez.Her dakika saati, her saat bir günü, ayları, yılları getirir...
Saat hayatımızdaki acıları, mutsuzlukları, ayrılıkları, korkuları, yalnızlıkları unutturur.O devamlı ilerler, ilerledikçe hayata yeni umutlar ve gidilecek nice yollar getirir.
Doğumdan ölüme kadar götürür insanı ve durmaz sahip değiştirir sadece.Kendine değer veren biriyle karşılaşırsa baş köşede bir vitrinde yerini alır özel birine armağan olarak sunulmak için.
Ona her baktığımızda geçmişte yaşadığımız acı ve tatlı tüm yaşananları film gibi hatırlarız.
Dedem böyle vitrinlik bir saat hediye etmişti bana değerini bilemedim onun bana verdiği değer kadar maalesef kaybettim.
O gün bu gündür koluma takacak gerçek değerli saati bulamadım...
Kimbilir bir yerlerde sanatçı ruhlu birileri el emeği göz nuru mekanik kurmalı saatimi hazırlıyordur.Kimbilir belki onu bana verecek bir sevgili de o yol üzerinden geçiyor olabilir.

Kimbilir...
( Saat Ve Sevgili başlıklı yazı Uğur Demiröz tarafından 29.07.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.