Çözüm değil her derde öyle başıboş yalnızlıklar. Yalnızlık dediğin kadın gibi olacak !

Önce aydınlatacaksın gözbebeklerini gülümseyişi ile. Ardından süreceksin onun kahvesinden, elasından. Belki de mavisinden.. Yahut yeşilinden biraz. Kaldıracaksın kirpiklerini de olabildiğince yukarı ve süreceksin Aşk ' ını kat kat. Sonra çekeceksin onulmaz uzaklığın sancısından bir nebze en içine, bu da bir güzellik katacak sana yeminle.
Bir başında özlem, diğer başında ayrılığa inat koyacaksın iki tabak. Bir yanan mum sana, bir de o düşlediğine. Ortaya da koyacaksın bir tane, ikisinin ateşiyle eriyecek nihayetinde.. Ve onsuzluğa rağmen, yine ona yazdığın şiirlerini başla söylemeye. Gözyaşlarını da salıver kemanın koynuna bu gece. Bırak aksın dilediğince. Bir insanı güzelleştiren en güzel şeyler neticede.
 
Ve bilmelisin ki kaybetmeden kazanılmıyor gönlünce..Yalnızlık bile Aşk ' la güzel nedense !






( Yalnızlık Bile Senle Güzel başlıklı yazı ösqee tarafından 25.01.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.