HOŞ GELDİN EDEBİYAT DÜNYASINA "AŞK YÜREK İSTER"

BARBAROS ÇELİKOĞLU'NUN ŞİİR KİTABI

10 Mart 2013 Şair / Yazar Sayın Barbaros Çelikoğlu'nun KD YAYINLARI tarafından çıkarılan "AŞK YÜREK İSTER" adlı Şiir Kitabının imza günü Eğitimci - Yazar Sultan Özateş'in sunumu ile "ŞAİR  BAKIŞLI  KALEMLER" bir araya geldiler ve kardeşliğe örnek bir sevgi bütünleşmesini renkli kelimelerin dünyasında oluşturdular.

Birçok organizasyonda hissedilmeyen "GÖNÜL KARDEŞLİĞİNİN" hissedildiği anlar "EDEBİYAT SEVGİSİ" ile yaşandı.

    Biz duygusu ve katılan tüm yüreklerinin seslerinden şiirlerinin dinlendiği, kalemlerinin selamları gönüllere misafir edildi. Zübeyir Yiğit, Ömer Faruk Arlı, Merih Bahtiyar, Barbaros Çelikoğlu,  Sultan Özateş, Funda Gökçen, Ozan Çağlar, Mehmet Peker, Yılmaz Kral, Fatih Kral, Sönmez Korkmaz, Nazan Kalcı, Genç Kalemler, Ahmet Sezen, Ömrüm Pınar Çalgan tüm kıymetli misafirlere şiirlerini okudular. Maya Pastanelerinin sahibi Rezzak Mumcu, Başkent Hastanesi yöneticileri ve personeli, diğer katılan okur severler birlik ve beraberlik oluşturdular.

   Güzel yürekler hep var olunuz. Barbaros Çelikoğlu'na bu anlamlı gün için teşekkürler ediyor ve kitabına bol okurlar diliyorum...

Yazarımızın kitabını edinmek isteyen okur severlere şairimizin sayfa adresi: http://www.facebook.com/barbaros.celikoglu?fref=ts

   Yazarımızın imza gününe katılan Artvin Meydancık Beldesi Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Sayın Suat Dursun Dernek adına şairimizin 500 kitabını alacağını belirterek Edebiyata desteklerini sevgi ile açıkladılar.

 " Kim hangi şiirimde buluyorsa kendini; " O"dur şiirin sahibi... diyen sayın Çelikoğlu'nun kitabında 80 adet şiir bulunmaktadır.  Tema olarak Aşkı, Sevgiyi yüreğe nazlı esen yağmur tanesi ile kaleme alan bu başarıyı tebrik ediyorum.    Güzel yürekler ve kalemler hep var olunuz. Barbaros Çelikoğlu'na bu anlamlı gün için şükran gönderiyor, bol okurlu başarılar diliyorum.  

 Haber      :  Sultan Özateş  Eğitimci / Yazar

 Fotoğraf :  Ömer Faruk Arlı  Yazar / Şair

( Aşk Yürek İster başlıklı yazı AYYÜZLÜ tarafından 15.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.