Bir insan yeri geldiğinde gecesini gündüzüne katar ağrıları olsada bir yola girmiştir ve girdiği bu önemli adımda her şeyin en iyisini ister ve ağrılarına bile meydan okuyup savaşır.Peki girdiği bu yol çok mu önemlidir yoksa topluma bir faydamıdır? 
Birinci temel adım insanın kendisine sağladı katkı ve daha bilinçli olma yoludur , ikinci bir adım ise toplumunda aynı bilinçte olmasını sağlamaktır. Esas olan ise verilen emek karşısında sıkıntı ve acıya rağmen işte bende buradayım demektir.
Yazmak ; benim düşünceme göre doktorun verdiği ilaç kadar yararlı hangi açıdan derseniz bazen yazdıklarınızın içinde çok anlamlı bir duyguyu gizlersiniz , bazende çevrenizde oluşan durum ve olayların analizini yapıp bir yazı ortaya koyarsınız içinizde kalması yerine toplumla da paylaşırsınız.Paylaşmak ve yeni düşüncelere sahip olmak güzel bir duygudur , nice değere, değer katan paylaşımlara …
//ÖMRÜM PINAR ÇALGAN---2013 DENEME//
( Topluma Fayda başlıklı yazı ÖMRÜM tarafından 18.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.