1 İnci Tanelerim

Bazı insanlar vardır. Sevgilerini göstermezler,belki de sevmezler. Bunun cevabını hiçbir zaman bilemeyiz.Karşımızda ki yüreğimizi yaralıyorsa gözyaşları sel olur akar acımasızca. Oturursun bir köşeye kulağın aynı şarkıda düşünceler yorgun , hava soğuk yürekler soğuk.

 ‘’KEDER BULUTLARI KAPLAR ETRAFI ÜSTÜNE ÇÖKER HER ŞEY VE NEFESİN KESİLİR OLUR’’

Durup sorarsın kendine neydi hatam? Gelmeyecek sevgiyi beklemek mi Nerede yanlış yapıyorum nedir bu çemberde dönen özlem... Hayata sıkı sıkı tutunurken o  ipi bırakmak mıdır yolda kalmak…

Peki ya düğüm ne zaman açılacak. Açılınca o gemi batmaktan kurtulacak mı yüzdürecek mi  kalan umutlarını. Masmavi denizi soluyacaksa gözyaşlarınıda acılarınıda savuracak birer birer. Belki bir kağıtla belki bir hayatla ödeyecek yaşadıklarını…

‘’ MAVİLİĞİN SONSUZLUĞUNDA SADECE SEN KALACAKSIN AVUÇLARIMDA İNCİ TANEM’’

 başka bir şehri tercih etmek yüreğini kasıp kavuracak ama her şey bitecek. O sevgisizlikte uzaklarında kalacak bir el gitme demediyse kalmanın ne anlamı vardı o şehirde….

‘’ SEN HİÇ BİLMİYORDUN DİK KALMAYI ÖĞRENMİŞTİM AMA YİNE KAMBURLAŞTIM!’’

Kürek çektim geçmişe. Her kürek çekişimde sırtımda bir ağrı. Ellerim su toplarken hanginiz merak etmişti. sevgisizliği demir parmaklıklar arkasından izledim.

‘’HAYALLERİM , UMUTLARIM VE İNCİ TANELERİMDEN VAZGEÇMEDİM’’

Denizden topladığım o inci taneleri ‘’ÖMRÜMÜN İNCİLERİYDİ’’ hayatımı topladım toparlardım birleştirdim. Şimdide saçıyorum Hayata Dair ne varsa yeniden başlıyorum yeniden doğan güneşi selamlıyorum

‘’UFUKTA BANA DA YER AÇ’’ yarım kalan tuallerime sizleri çiziyorum sevgisizliği bitirerek ‘’YENİDEN GELİYORUM KORKUSUZCA!

 

 ÖMRÜM PINAR ÇALGAN 2013

 

 

 

( İnci Tanelerim başlıklı yazı ÖMRÜM tarafından 12.12.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.