Toplumundaki insanlar yalan söyleyerek mi bir şeyleri elde etmeye çalışıyorlar? yoksa neden insanlar vazgeçilmez bir parça gibi hayatlarının odak noktası olmasına gayret ediyorlar? Şöyle düşünüyorum ki yalanı göz göre göre gerçekçe kullanıp insanları kandırmak ,kötü sonuçlar getirebilir.
.Nerede o eski zamanların insanları ,nerede o tertemiz saf duygulu aşklar? ,şimdi aşklar yalan olmuş ,insanlarsa toprak. En küçük yalana da beyaz yalandı önemsiz büyütmeye gerek yok diyerek söylüyorlar ama büyütülmesine gerek yoksa neden bu yalan yine hayatımızın içinde …?
Eskiden insanlar karşı tarafa okadar saf güçlü yürekten sevgiler taşıyorlardı ki yalan onların hayatı değildi ,yalan sevgiye karşı olmamalı yüreği paramparça etmemeli nasıl şaka yapılmasını sevmeyen kişiler varsa bu hayatta yalanda kişiye söylendiğinde çok rahatsız edici olur, şaka gibi basit gelebilir ama hayatın en acı sahnesi de yaşanabilir, çok sıkıntılı bir olayda bile yine yalan söylemek zorunda kalınıyor maalesef.Ve buda ya bizim hayatımıza yada başkasının üstüne yüklenebiliyor, küçük beyaz yalan dense bile ,işte ozaman bize nekdar büyük bir yalan olduğunu ispatlıyor .Ve bizler bu durumun içine farkına varmadan sürüklenmiş oluyoruz.
PINAR ÇALGAN---2013 / DENEME/
( Yalana Sürüklenenler başlıklı yazı ÖMRÜM tarafından 19.01.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.