Bu acının müddeti ne kadar bilinmez ama bir gün biter diye düşünüyorum.. Ne acılar var di mi..?.. Hepsi unutuluyor.. Acaba bir ölüyü unutmak mı daha uzun zaman alıyor; yoksa yaşayan bir ölünün unutulması mı daha zordur bilinmez.. Ama biliyorum ki sen de bir gün unutacaksın beni.. "Zaman her şeyin ilacıdır" derler ya galiba çok yerinde bir söz .. Unutursun bir gün sen de.. Daha önce unuttuğun gibi.. Unutulmazın değilim ya!..Gündüzün geceyi unuttuğu gibi unutursun beni.. Ruhun duymaz..
Bana verdiğin acının müddetini ne ben bilebilirim ne de sen.. Kapanması zor yaralar açsan da şu gönlümde sevgili.. Unutursun bir gün beni.. Şu an seni unutmadıysam unutmak istemediğimdendir bunu bilesin sevgili..ve hiçbir zamanda unutmayacağım.Adı yanlış aşktı belki de.. Suç bende ya da sendeydi.. Ne fark eder gitmemiş miydin benden, bizden, sevgimizden..
Gidenler unutulurmuş.. Aşkları yalanmış.. Sevgilerinden çok yara açarlarmış.. Unutulmaları da zaman alırmış.. Varlıklarında doldurdukları yerden çokmuş yokluklarında bıraktıkları boşluk.. Adil mi sence bu sevgili..?..
Herkes kendi duyguları içinde kendi zorunluluklarını yaşıyor.. Bundandır seni suçlamayışım.. Her şeyin bir bedeli vardır ya.. Bedeller de ödenmek için değil midir zaten..?.. Galiba ben de seni sevmenin bedelini <******> ödüyorum.. Sevmenin bedeli olabilir miydi..?.. Oluyormuş bak.. Halbuki bana sorsan sevmenin bedeli olmamalıydı.. Bu kadar ağır bir bedel ödenmemeliydi.. Ama isyan edemem di mi.. İsyan etmek neyi değiştirebilirdi ki sanki..
Ağlamak mı..?.. Bu bana göre değil sevgili.. Ben senin için ağlayamam ki.. Akan gözyaşlarıma haksızlık olur bu.. Gözyaşımı senin için harcayamam ki sevgili.. Ben senin için ağlarsam sevgili sen bende değersiz kalırsın.. Bırak da gözümdeki değerin gözyaşımın gözümde kaldığı kadar kalsın..
Susma.. Bir şeyler söyle sen de.. Susarak kaçmayı tercih etme.. Susarak en iyisini yaparsın derler ya.. Yalan söylemişler be sevgili..
İnsan sevdiğini hatırlamak istediği gibi hatırlarmış derler ya.. Bırak ben de seni hatırlamak istediğim gibi hatırlayayım.. Bendeki iyi seni öldürme.. Gözümdeki değerini hiçbir zaman düşürme.. "Senin için değmezmiş" diye düşünmeme izin verme sevgili.. Dedim ya gözümdeki değerin gözyaşımın gözümde kaldığı kadar kalsın…
( Gözyaşımı Senin İçin Harcayamam Ki Sevgili.. başlıklı yazı ali galip tarafından 10/24/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu