Uzun  zamandır   görüşmeyen  iki arkadaş, yolda karşılaşınca  birbirlerine sımsıkı sarılarak  hasret giderirler.Derler ki :" Şu köşede bir çay ocağı var oraya gidelim hava da serin hem çay  içeriz hem  biraz sohbet edelim."

9 nolu masaya oturup aradan  üç dakika geçmeden garson gelip ne içeceklerini sorduğunda "iki çay"dediler.Başladılar havadan sudan konuşmaya konu konuyu açtı  derken "iki çay"daha istediler.
Kasaya vardıklarında  şu  ilginç  diyalog  gerçekleşir:
- 9 nolu masa  dört çay seksen lira,kart mı nakit mi?
-Allah Allah,bi yanlışlık olmasın!
-Hesap doğru efendim.
-Arkadaş altıüstü dört  bardak çay içtik,onbeşer liradan altmış lira eder,yirmi lira neyin nesi?
-O da tuvalet parası, iki sefer tuvalete gittiniz.
-Ya,tuvalet de mi parayla?
-Dışarda  parayla oluyor da biz de neden olmasın? Suyu,sabunu,tuvalet kağıdını,peçeteyi ve kolonyayı  kullanmıyor musunuz,bunlar bedava mı? Alayım seksen lirayı lütfen, sırada müşterilerimiz var.
( Tuvalet Parası başlıklı yazı berberce tarafından 4.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.