Güler  misin ağlar mısın, dedirten yurdumun insanlarından hikayeler...
Psikologların,kişisel gelişim uzmanlarının ve aile danışmanlarının dilinden düşürmedikleri,ezberlenmiş,klişe olmuş bazı cümleler vardır: 
"Hayatınıza renk katın."
"Kendinizle barışık olun."
"Empati yapın."
"Çevrenizdekileri değiştirmek istiyorsanız önce kendiniz  değişin."
"Farkındalık oluşturun."
"Uzlaştırmacı olun"
"Acale  etmek yerine sabredin."
"İsyan etmek yerine şükredin."
"Kendinize bir hobi edinin."

Bir televizyon programında  uzman kişilerce masaya yatırılan bu konuyu  dinleyen bayan izleyici, bakın, hayatına nasıl renk katmış?

Alt dudağına farklı ruj sürmüş,üst dudağına farklı.
Küpesinin birini farklı takmış diğerini farklı.
Çorapları,ayakkabıları da öyle.
İnsan düşünmeden edemiyorum eskiden utancımızdan giymediğimiz  yırtık kot pantolanlar şimdilerde moda ve cinsiyet farketmeksizin herkes giyip ulu orta yerde dolaşıyor.

Ne diyelim,olur mu olur, pantolonun bir paçası farklı renk  ve markada diğer paçası farklı renk ve markada,gömleklerin bir kolu farklı diğer kolu farklı,ayakkabılar-çoroplar da öyle keza...
Enterasan geliyor ama moda da olabilir bu giyim tarzı ancak fiyatları da  etkiler.




( Hayatınıza Renk Katın başlıklı yazı berberce tarafından 30.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.