BİR SEVDİĞİ OLMALI

 

İnsanın bir sevdiği olmalı bakarken  yüreğinin  kabardığını, gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığını …Aşık olduğu  bir  SEVDİĞİ  olmalı!

 

Sabah  gözlerini açtığında , yanında olduğunu görüp, şükürler etmeli Yaratana  koklamalı saçlarını  uyuyan  SEVDİĞİNE  şefkatle  bakıp usulca dokunmalı  yüzüne , varlığını his edebilmek için . Parmakları titremeli incitirim  korkusuyla , sürekli  çağlayan  bir pınar olmalı  çünkü…. Kramplar  girmeli midesine ,onsuzluk aklına geldikçe ,rüzgar onun kokusunu getirmeli  , yağmur onun sesini.Elleri yanmalı  ellerini tutmak için .Akşam onu görecek diye , pır pır  etmeli yüreği.

 

Kelebekler gibi olmalı  insanın kalbi. Ayakları  birbirine dolanmalı heyecandan  eve dönerken , beklemek bir ağır gelmeli.

 

Yüzüne baktığında konuşmadan anlamalı  derdini  tasasını  öfkesini , sevincini coşkusunu …vs  güven duymalı  her şeyiyle  tüm düşüncelerinden arınmış  olarak ,Babası,abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı  anası, çocuğu olmalı , şımara bilmeli  yanında .Kıskanmalıda aynı zamanda .

 

Bir SEVDİĞİ olmalı  insanın !

Sabah yollarken  işine, daha yollarken  özlemeli seni şimdiden  özledim!!!!.

 

Gözleri yollarda  kalmalı , Aşk la  karşılamalı  hasretle  sarılmalı boynuna  özlemle koklayıp öpmeli , yıllarca uzak kalmışçasına !

Her  güne bir başka güzel  olmalı  yaşamın  bir başka sabahlamalı  her  anında , verdiği , hiçbir şeyin  yeterli olmadığını düşünüp kahrolmalı , daha fazla ne yapabilirim  diye düşünmeli , mutluluk saçmalı etrafına .

 

Bir SEVDİĞİ  olmalı  insanın , cennetten köşe almış casına , sevdiği , sakındığı , bakmaya  kıyamadığı … Her bir cümlesinden aşkın fışkırdığı ,Çölde  okyanusu yaşadığı  bir SEVDİĞİ  olmalı !!!” .

   

 

 

( Sevdiği başlıklı yazı mehmet-erol- tarafından 17.02.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.