Hayata dair denemeler adı altında başlayayım dedim ilk yazıma.
Yaşıyorum deyipte hiç bir zevk almadığım, her şeyin yazıdan ibaret olduğu bu hayatta. Kaderimizin yazılmasıyla başlamıyor mu zaten ilk macera ve doğduğunuzda nüfus kayıtlarına girişinizden, ölürken de mezar taşınızı yazılan yazıyla son vermiyormuyuz dünyaya.
Kısacası hayatın her anında yazıyoruz, yazılıyoruz ve yazdıkça birşeyleri anlatıyoruz, anlıyoruz.
Sen de yaz sitesinde de yazayım dedim bir kere. Belki devamı gelir, belki gelmez bunu bilemem ama hayata dair denemeler başlığı bile yazı yazmaya ilham verecek bir cümle gibi geldi. Hayatın her anında, herhangi bir yerinde yaşamaktan zevk alırmıyım diye bakıyorum etrafıma ama insanlar o kadar düzenbaz, yalancı ve bir o kadar da iki yüzlü olmuş ki, hayata dair denemelerden ziyade, hayatta kalmaya dair denemeler adı altında yazı yazmak isterdim.
 
 
( Yaşamayı Deniyorum başlıklı yazı TAŞKIN SRC tarafından 6/10/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu