Dedelerimiz zamanında kalmış o saf aşklar. Hiçbir beklenti olmadan masumca ve sonsuza dek aynı yastığa baş koyuşlar. Televizyonun bile olmadığı bir yaşamda insanların birbirlerinden başka paylaşacak neyi vardı ki? Teknoloji mi yok etti bizim hayatımızı ve aşklarımızı? Yenilenen dünya mı uzaklaştırdı bizi birbirimizden.  Yoksa yaşam şartları mı zorlaştırdı bizim sevgilerimizi? Teknolojiye ayırdığınız zamanı bir insanla iletişim kurmayı denediniz mi hiç? Yahut TV karşısında oturup seyrettiğiniz programına mı değiştiniz sevdiğinizi? Cevap vereyim; EVET, teknolojiyi seçtiniz ve kaybettiniz. Sevdiklerinizi unuttunuz. Değer verdiklerinizi yok ettiniz? Harcadığınız zaman ya internetin, ya da tv’nin karşısında geçiyor. Facebook’ta saatlerce takılıp bir duygu ve düşüncenizi yazıyor, eleştiri ya da  beğenilmeyi bekliyorsunuz. Beğeniyorlar da. Ama sizi beğenin de sizin gibi beğenilmeyi beklenen bir kişi olduğunu unutuyorsunuz. Televizyonun karşısına geçip saatlerce seyrettiğiniz tv programlarının içinde kayboluyorsunuz.
İnternetten hayat arkadaşı arıyorsunuz, buluyorsunuz da. Kaybolduğunuz sanal alemin içinde, bir anda kaybolacak sanal bir arkadaş. Sanal cümleler, dövize endeksli aşklar ve gerçek kimliğini yansıtmayan ama sizi kendine gerçekten aşık eden güzelliklerle karşılaşıyorsunuz. Ama bilgisayarın ALT F4 tuşuna bastığınız anda kaybettiğiniz bir hayatı seçiyorsunuz. Kablosunu çektiğiniz anda göremeyeceğiniz TV karakterlerine tutuluyorsunuz.
Sanal alemde görüşmemek üzere hoşça ve dostça kalın..

  

( Yok Oluyorsunuz, Farkında Değilsiniz başlıklı yazı TAŞKIN SRC tarafından 13.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.