1 Arap Baharı Mı Arap Kışı Mı
Küresel güçler ülkeleri paylaşırken akan kan ve göz yaşı bütün dünyayı sarıyor. Üstelik işin en ilginç yanı nedir biliyor musunuz? Mağdur ve mazlum milletler yardım ve çare için yine kendilerini bu hale getiren sömürgecilere koşup onlardan medet umuyorlar. Ve bu güçlerin başı AB-ABD’de uçaklardan attıkları birkaç yiyecek paketi ile insanlığın yardımsever hamisi rolünü üstleniyor.

Arap baharı” diyorlar.. Söyleyin Allah aşkına; bunca insan birbirini acımasızca katlederken bu nasıl bir bahardır?

Filistinli zulüm görürken, Somali’de Müslümanlar açlıktan ölürken başta Suudi olmak üzere Arap Şeyhleri lüks içinde yaşıyorsa bu bahar kimin baharıdır?

ABD özgürlük getirdiğini iddia ettiği Irak’ın yıllar boyu çıkartacağı petrolün sahibi oldu. ABD, Fransa, İsrail leş kargaları gibi Libya’nın tepesine indi. Suriye, Mısır sırada bekliyor.

Ve dikkat edin!

Bu coğrafyanın asıl merkezi Türkiye’dir. Eğer dikkatli olmazsak bahar rüzgarlarının ardından gelecek fırtınalar, seller ve türlü müsibet Anadolu yaylasını yerle bir edebilir. Bugün uzaktan seyrettiğimiz kan ve göz yaşı manzarasını biz de yaşamak istemiyorsak milletçe duyarlı ve dikkatli olmak zorundayız..

( Arap Baharı Mı Arap Kışı Mı başlıklı yazı TAŞKIN SRC tarafından 4.10.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.